HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΛύγδας Σπυρίδων: στήριξη στο Νίκο Ανδρουλάκη

Λύγδας Σπυρίδων: στήριξη στο Νίκο Ανδρουλάκη

Οι δημοκρατικές, ανοιχτές διαδικασίες ανάδειξης αρχηγού του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ βρίσκονται σε εξέλιξη και σε λίγες ημέρες καλούμαστε να επιλέξουμε τον νέο πρόεδρο της παράταξης μας.

Σε αυτό το πλαίσιο απαιτείται ενότητα τόσο από τα μέλη του κινήματος, όσο και από τους υποψηφίους αρχηγούς ώστε η επόμενη ημέρα να βρει την παράταξη μας ενωμένη και δυνατή.

Με ζητούμενο την ανανέωση και το δημιουργικό όραμα επιβάλλεται η συμμετοχή όλων των μελών στην εκλογική διαδικασία ώστε να γίνει η νέα αρχή που διακαώς επιθυμούμε.

Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι η επικείμενη εσωκομματική διαδικασία δεν αφορά μόνο το πρόσωπο του επόμενου αρχηγού αλλά το ίδιο το μέλλον του Κινήματος και της Παράταξης.

Η μεγάλη δημοκρατική και προοδευτική παράταξη πρέπει να αποκτήσει και πάλι τον κυρίαρχο ρόλο στην πολιτική σκηνή.

Η προσωπική μου στήριξη στο Νίκο Ανδρουλάκη είναι μια επιλογή που απαντά στα παραπάνω.

Ένα στέλεχος με εξαιρετική πορεία στην νεολαία, στο κόμμα, στην ευρωβουλή και στην Ελληνική πολιτική σκηνή, στο πρόσωπο του οποίου βλέπουμε και τον μετέπειτα ηγέτη που έχει ανάγκη η χώρα μας.

Η εκλογή του ΝΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ μόνο θετική απήχηση θα έχει ενώνοντας, συσπειρώνοντας και οδηγώντας το κίνημα εκεί που είναι η ουσιαστική του για την χώρα θέση, η κορυφή.

Λύγδας Γ. Σπυρίδων
Μέλος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

Προηγουμενο αρθρο
Συνάντηση Θ. Καββαδά με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΤΑΔ για το νέο Αρχαιολογικό Μουσείο...
Επομενο αρθρο
Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής με φυσική παρουσία και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.