HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΜε Παπαστεργίου, η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Κράτσα στη Λευκάδα

Με Παπαστεργίου, η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Κράτσα στη Λευκάδα

Η Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου παρουσιάζει στη Λευκάδα το ψηφοδέλτιό της ενόψει των περιφερειακών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου και σας προσκαλεί στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού της «ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ! Κάθε νησί ψηλά»

Η ανακοίνωση

Η ώρα της επίσημης παρουσίασης του ψηφοδελτίου του συνδυασμού «ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ! Κάθε νησί ψηλά» στη Λευκάδα, έφτασε!

Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, στις 19:00 το απόγευμα, η επικεφαλής του συνδυασμού, Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου, θα παρουσιάσει επίσημα, σε ειδική εκδήλωση, το ψηφοδέλτιό της για την Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας ενόψει των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ! Κάθε νησί ψηλά», το οποίο βρίσκεται στην οδό 8ης Μεραρχίας 4-6.

Την εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων της Π.Ε. Λευκάδας θα τιμήσει με την παρουσία του ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου, ο οποίος λίγο νωρίτερα, στις 18:30, στον ίδιο χώρο, θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου.

Αργότερα, στις 21:30 το βράδυ, η Περιφερειάρχης και εκ νέου υποψήφια, Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου – μαζί με τους υποψήφιους του συνδυασμού στην Π.Ε. Λευκάδας – συνοδευόμενη από τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρη Παπαστεργίου, θα περιοδεύσει στην πόλη της Λευκάδας.

Η νυν Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων και επικεφαλής του συνδυασμού «ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ! Κάθε νησί ψηλά» στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, προσκαλεί τους συμπολίτες της με χαρά και τιμή, ώστε όλοι μαζί να «υπογράψουν» τη δέσμευσή τους για ένα ΔΥΝΑΤΟ Ιόνιο!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Επίσκεψη στην Κέρκυρα του Υπουργού Επικρατείας Μάκη Βορίδη, τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, με την ευκαιρία της παρουσίασης ψηφοδελτίου του συνδυασμού «ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ! Κάθε νησί ψηλά» από την υποψήφια Περιφερειάρχη Ρόδη Κράτσα Τσαγκαροπούλου και εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού.

18:30: Δηλώσεις του Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρη Παπαστεργίου στα ΜΜΕ (Εκλογικό Κέντρο – οδός 8ης Μεραρχίας 4-6)

19:00: Παρουσίαση του ψηφοδελτίου του συνδυασμού «ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ! Κάθε νησί ψηλά» για την Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας (Εκλογικό Κέντρο – οδός 8ης Μεραρχίας 4-6)

21:30: Βόλτα στην πόλη της Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κι εκ νέου υποψήφιας, Ρόδης Κράτσα-Τσαγκαροπούλου – με τη συνοδεία της – και του Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρη Παπαστεργίου

Προηγουμενο αρθρο
23χρονος δικυκλιστής έχασε την ζωή του στην Ε.Ο Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας
Επομενο αρθρο
Η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.