HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΜουσική βραδιά με τραγούδια και χορό με τίτλο: «Η ομορφιά της Σμύρνης» από τον Μελάνυδρο  στο Νιοχώρι

Μουσική βραδιά με τραγούδια και χορό με τίτλο: «Η ομορφιά της Σμύρνης» από τον Μελάνυδρο  στο Νιοχώρι

Ο πολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου Μελάνυδρος σας προσκαλεί την Πέμπτη 6 Ιουλίου και ώρα 21:30 στο σχολείο Νεοχωρίου σε μουσική βραδιά με τραγούδια και χορό με τίτλο: Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

Ένα δυναμικό μουσικό κουαρτέτο οι ΜΑΝΕΡΙΤΖΗΔΕΣ που απαρτίζεται από τον δεξιοτέχνη Κυριάκο Γκουβέντα στο βιολί, τον τραγουδιστή Βασίλη Κασούρα στο λαούτο, τον Γιώργο Πατρέλη στο κανονάκι και την Μάλαμα Πατρέλη στο τραγούδι, έρχεται να παρουσιάσει ένα καλλιτεχνικό πρόγραμμα γεμάτο μελωδίες από τη Σμύρνη με ανάταση, δεξιοτεχνία, και όμορφες μουσικές και τραγούδια, που επηρέασαν ολόκληρο το φάσμα της Ελληνικής μουσικής.

Οι βετεράνοι μουσικοί που για πολλά χρόνια αλωνίζουν κυριολεκτικά την Ελλάδα και όχι μόνο, φέρνουν τον όμορφο ήχο των αγαπημένων οργάνων της παράδοσής μας, το βιολί και το λαούτο, σε εξαιρετική ισορροπία και αρμονία, με τις δύο όμορφες φωνές, ένα θρόισμα ψυχής, που συνεπαίρνει τον ακροατή.

Ελάτε να απολαύσουμε τα τραγούδια και τον χορό μαζί !

Συνδιοργάνωση με τον Δήμο Λευκάδας

Είσοδος ελεύθερη

Καλή αντάμωση

Προηγουμενο αρθρο
Νίκος Βρυώνης, Νίκος Μάης και Γιώργος Βερύκιος
Επομενο αρθρο
Ευχαριστήριο Φιλαρμονικής Εταιρίας Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.