HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΝίκη και παραμονή στην Α1 για τη «Νίκη Λευκάδας»

Νίκη και παραμονή στην Α1 για τη «Νίκη Λευκάδας»

Σήμερα 21-4-2024 στο κλειστό γήπεδο της πόλης μας η γυναικεία ομάδα μπάσκετ της ΝΙΚΗΣ Λευκάδας έδινε τον τελευταίο αγώνα της για την φάση των play out με αντίπαλο τον Αθηναϊκό με στόχο την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία μπάσκετ γυναικών.

Τα κορίτσια της ΝΙΚΗΣ έχοντας ψυχή και περίσσια θέληση, πέτυχαν το στόχο τους που ήταν η παραμονή της ομάδας στην Α1 κατηγορία μπάσκετ, αφού επιβλήθηκαν της Αθηναϊκής ομάδας με σκορ 65-43.

Οι παίκτριες της ΝΙΚΗΣ μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο σχετικά μουδιασμένες λόγω της σοβαρότητας του αγώνα. Όμως με τη συμπαράσταση των θεατών (που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ομάδας και ήρθαν στο γήπεδο), γρήγορα απέβαλαν το άγχος, ανέβασαν την απόδοσή τους και κατάφεραν στο τέλος του 1ου ημιχρόνου να προηγούνται με σκορ 33-23.

Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε ομαλά, (παρά την προσπάθεια του Αθηναϊκού που κάποια στιγμή πλησίασε στους 4 πόντους), με τη διαφορά να διατηρείται σε διψήφια επίπεδα. Στο τέλος η ομάδα της Λευκάδας πανηγύρισε την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία μπάσκετ γυναικών.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η φετινή χρονιά ήταν αρκετά δύσκολη για την ομάδα της ΝΙΚΗΣ λόγω των πολλών τραυματισμών που την  αποδεκάτισαν. Στο σημερινό αγώνα η ΝΙΚΗ παρατάχθηκε στο παρκέ με 7 παίκτριες, που τελικά έφεραν σε πέρας το δύσκολο έργο της παραμονής.

Συγχαρητήρια και στο προπονητικό τιμ που συνέβαλε τα μέγιστα στην παραμονή, παρ΄ότι ήρθε στην ομάδα προς το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Ευχή η νέα αγωνιστική χρονιά να είναι καλύτερη και η ομάδα να στοχεύσει πολύ ψηλά.

Προηγουμενο αρθρο
Βίντεο από την εκδήλωση - αφιέρωμα στον Ξενοφώντα Γρηγόρη
Επομενο αρθρο
Ιππικός Όμιλος Λευκάδας «Κένταυρος»: 2η Γιορτή - Έκθεση αλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.