HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΝΕ ΠΑΣΟΚ Λευκάδας : Τοποθετούν «σκιώδη» Νομαρχιακή που θα ελέγχει την εκλεγμένη

ΝΕ ΠΑΣΟΚ Λευκάδας : Τοποθετούν «σκιώδη» Νομαρχιακή που θα ελέγχει την εκλεγμένη

Για “μίνι πραξικόπημα” κάνουν λόγο οι προσκείμενοι σε Παπανδρέου , Λομβέρδο και Βενιζέλο

Όλα ξεκίνησαν τον περασμένο Μάιο με την ανάδειξη της Νέας Νομαρχιακής η οποία έπρεπε να συνεδριάσει ώστε να συγκροτηθεί σε σώμα, ο πρώτος στην σταυροδοσία σύμφωνα με το καταστατικό καλεί τους υπολοίπους σε συνεδρίαση για την ανάδειξη και την συγκρότηση της σε σώμα.

Ο πρώτος  αντί να κινήσει την διαδικασία , όπως ισχυρίζονται οι  υπόλοιποι, προφανώς  επειδή δεν βολεύονταν από τους συσχετισμούς των εκλεγμένων μελών, κατήγγειλε συμμετοχή κάποιων εξ αυτών στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη της Νομαρχιακής της ΝΔ. Στην  έρευνα που διενεργήθηκε οι καταγγελλόμενοι απέδειξαν ότι δεν υπήρξαν ποτέ μέλη της ΝΔ και οι διαδικασίες έπρεπε να συνεχιστούν κανονικά και βάσει του καταστατικού.

Μάλιστα εφόσον ο πρώτος αρνούνταν πεισματικά να την συνεχίσει, ανέλαβε ο δεύτερος κατά σειρά ( σύμφωνα με το καταστατικό)  να ολοκληρώσει την διαδικασία , η οποία οδήγησε στην σύνθεση της σημερινής και γνωστής δια δελτίου τύπου ΝΕ ΠΑΣΟΚ και χωρίς καμία ένσταση ή αστερίσκο από τους υπόλοιπους έξι εκλεγμένους.

Το πράγμα άρχισε να μυρίζει, όταν άλλο μέλος της ΝΕ Λευκάδας , υποψήφιο για άλλη θέση στις Νομαρχιακές,  προσκείμενο στον Ανδρουλάκη, πολύ κοντά στην Δημοτική Αρχή, ενημέρωσε  υψηλά ιστάμενο στην Χαριλάου Τρικούπη και κινήθηκαν οι διαδικασίες για ακύρωση μιας απόφασης 6-1 μεταξύ των εκλεγμένων μελών. Μιας απόφασης και μιας διαδικασίας που θα είχε το ίδιο αποτέλεσμα ανεξάρτητα εάν την συγκαλούσε ο πρώτος ή ο δεύτερος ή ακόμα και ο τρίτος κατά σειρά σταυροδοσίας!

Το γεγονός έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων και επιλέχθηκε από τα Κεντρικά (άγνωστο εάν θα γίνει αποδεκτό) να συσταθεί  δεκαμελής επιτροπή που θα συμμετέχουν οι  έξι εκλεγμένοι της ΝΕ με προσθήκη τεσσάρων ακόμα.

Για ευνόητους λόγους ονόματα δεν αναφέρουμε, κάποια είναι ήδη γνωστά. Θεωρούμε βέβαιο ότι τα γεγονότα τις επόμενες ημέρες θ΄αποκαλύψουν  και τους υπόλοιπους.

Πηγή: https://meganisinews.eu/

Προηγουμενο αρθρο
Αυστρία: Έλληνας κατηγορείται για κατασκοπεία υπέρ της Ρωσίας
Επομενο αρθρο
Εγκαίνια γηπέδου 5x5 Σφακιωτών

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.