HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΞέχασαν κοριτσάκι 2 ετών σε σχολικό για 4 ώρες στη Βάρκιζα

Ξέχασαν κοριτσάκι 2 ετών σε σχολικό για 4 ώρες στη Βάρκιζα

Σοκ και οργή στην οικογένεια του παιδιού και μεγάλη ανησυχία σε άλλους γονείς έχει προκαλέσει το γεγονός ότι οι υπεύθυνοι βρεφονηπιακού σταθμού ξέχασαν επί τέσσερις ώρες κοριτσάκι 2 ετών στο σχολικό λεωφορείο.

Οι υπεύθυνοι για το συμβάν, που συνελήφθησαν χθες, ο οδηγός του σχολικού, η συνοδός στο σχολικό και ακόμη τρία άτομα από τον παιδικό σταθμό, η ιδιοκτήτρια, ο διευθυντής και η βρεφονηπιοκόμος, οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα και εν συνεχεία αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ διατάχθηκε περαιτέρω έρευνα προκειμένου να συμπληρωθεί το αποδεικτικό υλικό της δικογραφίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., χθες το πρωί οδηγός σχολικού λεωφορείου ξέχασε το παιδί μέσα στο όχημα επί τέσσερις ολόκληρες ώρες. Συγκεκριμένα, ο οδηγός φέρεται, αφού παρέδωσε τα παιδάκια στον παιδικό σταθμό, να πάρκαρε το σχολικό έξω από το σπίτι του, στην περιοχή Πηγαδάκια. Ωστόσο, δεν πρόσεξε ότι μέσα στο σχολικό είχε μείνει ένα παιδί.

Το εξίσου εντυπωσιακό είναι ότι ούτε από τον παιδικό σταθμό πρόσεξαν ότι έλειπε το παιδί.

Αποτέλεσμα ήταν το 2χρονο παιδί να παραμείνει εγκλωβισμένο μέσα στο λεωφορείο -και με τις θερμοκρασίες που επικρατούν αυτές τις ημέρες- επί περίπου τέσσερις-πέντε ώρες.

Το παιδί κοιμόταν, αλλά κάποια στιγμή ξύπνησε και σε κατάσταση σοκ άρχισε να κλαίει. Μια περαστική είδε το παιδί και ενημέρωσε την αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν αστυνομικοί της ΔΙΑΣ, ενώ το παιδάκι απεγκλωβίστηκε κατατρομαγμένο.

Πηγή: iefimerida.gr

Προηγουμενο αρθρο
Διεθνές Φεστιβάλ «Άγγελος Σικελιανός» - Λευκάδα 24-26 Σεπτεμβρίου 2021
Επομενο αρθρο
Τέσσερα νέα κρούσματα κορωνοϊού στη Λευκάδα, ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.