HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΞεκίνησαν οι αιτήσεις για τη φοίτηση στο Μουσικό Σχολείο Λευκάδας

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τη φοίτηση στο Μουσικό Σχολείο Λευκάδας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ενημερώνουμε τους γονείς και τους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης των δημοτικών σχολείων της Λευκάδας και των γύρω περιοχών (Αγ. Νικόλαος, Πλαγιά, Πάλαιρος, Βόνιτσα) ότι οι αιτήσεις για τη φοίτηση στο Μουσικό Σχολείο Λευκάδας, για το σχολικό έτος 2020-’21, ξεκίνησαν και θα διαρκέσουν μέχρι τις 29 Μαίου.

Οι ιδιαίτερες συνθήκες που βιώνουμε και τα μέτρα προστασίας από τη διάδοση του ιού COVID-19, μας αναγκάζει να ματαιώσουμε το πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων που είχαμε προγραμματίσει και τη δια ζώσης ενημέρωση των μαθητών σχετικά με την προοπτική φοίτησή τους στην α΄τάξη του Μουσικού Σχολείου Λευκάδας.

Έτσι, για φέτος, οι αιτήσεις θα πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά και θα αποσταλλούν στην ηλεκτρονική διευθυνση του Σχολείου, σύμφωνα με την σχετική εγκύκλιο του ΥΠΑΙΘ (α.π. 50942/Δ2, 04-05-2020).

Για οποιοδήποτε ζήτημα, περαιτέρω ενημέρωση ή βοήθεια μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα του σχολείου (26450-21625/22525) και στην ιστοσελίδα του (http://gym-mous-lefkad.lef.sch.gr/).

Ο Διευθυντής

Νικόλαος Κονιδάρης

Προηγουμενο αρθρο
Σύλλογος εργαζομένων Νοσοκομείου: Ενίσχυση του νοσοκομείου Λευκάδας με όλο το αναγκαίο μόνιμο προσωπικό
Επομενο αρθρο
Η Σεβαστή Κωνσταντινίδη - Ρεκατσίνα για την αποκατάσταση του δρόμου της Λαγκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.