HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΞεκινούν τα δρομολόγια της γραμμής που ενώνει τα Ιόνια Νησιά

Ξεκινούν τα δρομολόγια της γραμμής που ενώνει τα Ιόνια Νησιά

Εγκρίθηκε από το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας  η  κατακύρωση των αποτελεσμάτων του ανοικτού, δημόσιου, διεθνή  μειοδοτικού διαγωνισμού για την εξυπηρέτηση  της δρομολογιακής γραμμής  ΚΕΡΚΥΡΑ – ΠΑΞΟΙ – ΛΕΥΚΑΔΑ – ΜΕΓΑΝΗΣΙ –ΠΙΣΑΕΤΟΣ ΙΘΚΗΣ – ΣΑΜΗ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ – ΖΑΚΥΝΘΟΣ και επιστροφή

Το Ε/Γ-Δ/Ρ ΛΕΥΚΑΔΑ ΠΑΛΛΑΣ Ν. ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ 27 ιδιοκτησίας  Κτενά .Σ – Κτενά Κ. ΟΕ  θα εκτελεί  πιθανότατα από την ερχόμενη  Δευτέρα 18 Απριλίου και φέτος τα δρομολόγια , για 23 εβδομάδες και μέχρι 31/10/2023*

Σύμφωνα με το πρακτικό της αρμόδιας επιτροπής που διεξήγαγε τον διαγωνισμό η εταιρεία Κτενάς Σ- Κτενάς Κ ΟΕ μειοδότησε(9.990 ευρώ ) στην προσφορά για την εκτέλεση ανά δρομολόγιο έναντι της προσφοράς της ΝΕ “θΑΛΆΣΣΙΟ ΠΑΛΑΤΙ (ΑZIMUT)

*12/5/2021: Σε επικοινωνία που είχε μαζί μας η Εταιρεία μας ενημέρωσε πως περιμένει το πράσινο φως από το Υπουργείο για την έναρξη των δρομολογίων.

Προηγουμενο αρθρο
Κυκλοφόρησε το 169ο φύλλο της εφημερίδας «Αγιοπετρίτικα»
Επομενο αρθρο
Αυτοφυείς ορχιδέες της Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.