HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΟι «Ελπίδες Λευκάδας» στον 3ο Αγώνα ορεινού τρεξίματος, στο μονοπάτι των Πηγών στον Σύβρο

Οι «Ελπίδες Λευκάδας» στον 3ο Αγώνα ορεινού τρεξίματος, στο μονοπάτι των Πηγών στον Σύβρο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λευκάδα, 01 Απριλίου 2024

Την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024 είχαμε την χαρά να συμμετέχουμε με αθλητές-τριες των τμημάτων στίβου, βόλεϊ και τένις, στον 3ο Αγώνα ορεινού τρεξίματος, στο μονοπάτι των Πηγών στον Σύβρο!!
Με σύμμαχο τον καλό καιρό, τα χαμόγελα και τον ενθουσιασμό των αθλητών, των
εθελοντών, των διοργανωτών και του κόσμου που συμμετείχε, πραγματοποιήθηκε και φέτος με επιτυχία η διοργάνωση του Πολιτιστικού συλλόγου Αντελικός Σύβρου με συνδιοργανωτή τον Αθλητικό Συλλόγο ΠΑΣ  Σύβρου, ο ορεινός αγώνας τρεξίματος στο όμορφο χωριό του Σύβρου.
Συμμετείχαμε στην διαδρομή των 10χλμ., στην πεζοπορία των 5 χλμ και 2 χλμ  στο μονοπάτι των Πηγών, καθώς επίσης και οι μικρότεροι αθλητές μας στην παιδική διαδρομή των 700μ ,όπου ύστερα από έναν ωραίο αγώνα κέρδισαν το μετάλλιο για την προσπάθεια τους.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές/τριες μας για τη συμμετοχή τους.
Να συγχαρούμε ακόμα τους διοργανωτές για την άρτια διοργάνωση, προβάλλοντας έτσι τις ομορφιές της Λευκάδας και διαδίδοντας τον αθλητισμό, με σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον!
Ελπίζουμε να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για του χρόνου και να απολαύσουμε αυτό το όμορφο αθλητικό γεγονός, που αναδεικνύει τις ομορφιές της Λευκαδίτικης φύσης και τα μονοπάτια απαράμιλλης θέας του νησιού μας!!

Με εκτίμηση                                                                        

Το Δ.Σ.

Προηγουμενο αρθρο
Προσωρινή διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την Τετάρτη 3/4
Επομενο αρθρο
Επιμελητήριο Λευκάδας: «Ηλεκτρονική πλατφόρμα για τη σύνδεση επιχειρήσεων με υποψήφιους εργαζόμενους».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.