HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΟι «Ελπίδες Λευκάδας»  συμμετείχαν με (55) αθλητές στον «2ο Τζοβάνιο Ορεινό Αγώνα Εγκλουβής

Οι «Ελπίδες Λευκάδας»  συμμετείχαν με (55) αθλητές στον «2ο Τζοβάνιο Ορεινό Αγώνα Εγκλουβής

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λευκάδα, 02 Οκτωβρίου 2023

Την Κυριακή 01 Οκτωβρίου 2023, το σωματείο μας «Ελπίδες Λευκάδας»  συμμετείχε με πενήντα πέντε (55) αθλητές του τμήματος του στίβου στον «2ο Τζοβάνιο Ορεινό Αγώνα Εγκλουβής Λευκάδας», ο οποίος πραγματοποιήθηκε στο πιο ορεινό χωρίο του Νησιού μας, την Εγκλουβή και τελεί υπό την αιγίδα και τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων / Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας και τη συνεργασία του Δήμου Λευκάδας.

Η ατμόσφαιρα από νωρίς ήταν θερμή, από τα χαμόγελα και τον ενθουσιασμό των παιδιών και του κόσμου που κατέκλεισαν το χωριό της Εγκλουβής.

 Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας για τη συμμετοχή τους καθώς και στους προπονητές του στίβου κ.κ. Δημήτρη Ροντογιάννη, Νίκο Λιόλιο, Μιχάλη Κονιδάρη και Κα Μαργαρίτα Πεντεσπίτη.

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια στον αθλητή μας Στάθη Παπαδόπουλο, ο οποίος  κατέκτησε τη δεύτερη θέση, στην παιδική διαδρομή «Εγλουβ…άκι» των 1000 μέτρων!  

Να συγχαρούμε ακόμα τους διοργανωτές για την άψογη διοργάνωση και την προσπάθεια που καταβάλλουν να γίνει ο «Τζοβάνιος Ορεινός Αγώνας» θεσμός, αναδεικνύοντας έτσι τις ομορφιές της ορεινής Λευκάδας και διαδίδοντας τον αθλητισμό αναψυχής με σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον!

Ευχαριστούμε θερμά τον πολιτιστικό σύλλογο Εγκλουβής, για τη βράβευση του Σωματείου μας και την τιμή που μας δόθηκε! 

Ευχή όλων μας, να συναντηθούμε του χρόνου πάλι, στο όμορφο χωριό της Εγκλουβής και να απολαύσουμε αυτό το όμορφο αθλητικό γεγονός στις ομορφιές της λευκαδίτικης φύσης!

Με εκτίμηση

  Το Δ.Σ.

Προηγουμενο αρθρο
Προεκλογική ομιλία Θεόδωρου Γαλιατσάτου στη Λευκάδα
Επομενο αρθρο
Σημαντική αρχαιολογική ανακάλυψη στο Ισραήλ: Βρέθηκε τάφος Ελληνίδας εταίρας και σπάνιος καθρέφτης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.