HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΟι κουτοπόνηροι πανηγυρισμοί της Διοικούσας του ΤΕΙ

Οι κουτοπόνηροι πανηγυρισμοί της Διοικούσας του ΤΕΙ

Η διοικούσα επιτροπή του ΤΕΙ πανηγυρίζει που μπήκαν 67% λιγότεροι φοιτητές από τότε που παρέλαβε και υπήρξαν 27% κενές θέσεις !!!!

Γι’άλλη μία χρονιά η διοικούσα επιτροπή του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων ….θριαμβολογεί για τα αποτελέσματα των φετινών εξετάσεων.

Όπως και πέρυσι…..
Όπως και πρόπερσι….

Μια διοικούσα επιτροπή κατώτερη των περιστάσεων που αγκιστρωμένη στην καρέκλα της εξουσίας έχει καταφέρει να επιβιώσει …. τεσσάρων πρωθυπουργών και καμιά δεκαριά (μην λέμε και λίγους) υπουργών Παιδείας !!!!

Διορισμένη στις αρχές του 2010 από την Κυβέρνηση του Γιωργάκη διάγει τον ….πέμπτο χρόνο της θητείας της ταυτισμένη με την απόλυτη απαξίωση του ιδρύματος και την συρρίκνωση του.

Το 2010 παρέλαβε το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων με 2210 φοιτητές, πρόπερσι μπήκαν 813 και πέρυσι 613.

Φέτος μπήκαν μόλις …734 επί 1009, δηλαδή υπήρξαν 275 κενές θέσεις ή το 27,25 % και σε κάθε περίπτωση μείωσε κατά ….1476 φοιτητές τους εισακτέους στη διάρκεια της θητείας της ή κατά 67% !!!!!!

Και η ανεκδιήγητη διοικούσα επιτροπή πανηγυρίζει ενώ κουτοπόνηρα ,όπως δεν συνάδει με πανεπιστημιακούς ηγήτορες, αναφέρει στην ανακοίνωσή της μόνο…. τους εισακτέους και όχι τις θέσεις !!!

Και φυσικά ποτέ δεν έχει μπει στον κόπο να μας πει ΠΟΣΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΟΙΤΟΥΝ στο ΤΕΙ Ιονίων Νήσων !!!!

Και κάτι τελευταίο: Πριν ένα χρόνο στις 5/8/2013 είχαμε δημοσιεύσει ένα αποκαλυπτικό κείμενο για την ««Βροχή» εκατομμυρίων ευρώ απο Κοινοτικά κονδύλια στο ΤΕΙ Ιονίων Νησιών» και είχαμε θέσει μια σειρά ερωτημάτων.

Καμία απάντηση από την διοικούσα επιτροπή !!!

Σιωπή και μόνο σιωπή !!!

ΤΕΙός

Πηγή: kefaloniapress.gr

Προηγουμενο αρθρο
Ευχές Ξενοφώντα Βεργίνη για τους επιτυχόντες στα ΑΕΙ - ΤΕΙ
Επομενο αρθρο
Η Κορίνα Πολίτη και ο Πάνος Μπεκιαρίδης στα Γιάννενα

1 Σχόλιο

  1. παϊσιος
    6 Σεπτεμβρίου 2014 at 12:59 — Απάντηση

    Καλό θα ήταν η διοικούσα επιτροπή του ΑΤΕΙ Ιονίων Νήσων να μας ενημερώσει όχι μόνο πόσοι μπήκαν, αλλα πόσοι φοιτούν και κυρίως πόσοι παίρνουν πτυχίο. Κυρίως τι ποσοστό απο αυτούς που μπαίνουν με μέσο όρο 3.01 φτάνει στο πτυχίο.

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.