HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ«Οι σχέσεις και η Σχέση»: Η εορταστική 4η σύναξη των «Διαλόγων Γονέων» με την κα Ελένη Λεφάκη – Στάτη

«Οι σχέσεις και η Σχέση»: Η εορταστική 4η σύναξη των «Διαλόγων Γονέων» με την κα Ελένη Λεφάκη – Στάτη

Σχέσεις και Σχέση»: Η εορταστική 4η Σύναξη «Διαλόγων Γονέων» με αφορμή την Ορθόδοξη Γιορτή της Μητέρας 

Η  τέταρτη σύναξη των «Διαλόγων Γονέων», την ερχόμενη Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 6.00 μ.μ. στον πάντα φιλόξενο χώρο της «Καταφυγής»  (οδ. Μεγανησίου 5, κοντά στην Κεντρική Πλατεία, έναντι Ι. Ναού Αγίου Ιωάννου Θεολόγου) έρχεται να συνδυασθεί με την Ορθόδοξη Γιορτή της Μητέρας, την εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου.

Σε αυτήν την εορταστική Σύναξη Διαλόγου και Επικοινωνίας θα βρεθεί κοντά μας, προερχόμενη από το νησί της Ρόδου, και θα μιλήσει με θέμα: «Οι σχέσεις και η Σχέση» η κυρία Ελένη Λεφάκη –  Στάτη, γεωλόγος και συγγραφέας του γνωστού βιβλίου «Τα φτιάχνουμε;», ενός πρωτότυπου βιβλίου για εφήβους από 13 ετών, όπου μιλάει στη γλώσσα τους για το μείζον θέμα του έρωτα και των διαφυλικών σχέσεων με αμεσότητα και ειλικρίνεια, τρυφερότητα και υπευθυνότητα, αλλά χωρίς σοβαροφάνεια. 

Θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση.

Στη διάρκεια της ομιλίας, σε άλλο χώρο, θα υπάρχει δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά, προκειμένου οι γονείς να συμμετέχουν απερίσπαστοι στο διάλογο. 

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή σε όλους τους γονείς και σε όσους ακόμη επιθυμούν να την παρακολουθήσουν! 

Λευκάδα, 1η Φεβρουαρίου 2024

(Από το Κέντρο Νεότητος της Ι. Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης)

Διαφάνεια 1
Προηγουμενο αρθρο
Αιτωλοακαρνανία: 65χρονος αγρότης καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του
Επομενο αρθρο
Ιερά Μητρόπολη Λευκάδος και Ιθάκης - 8η Σύναξη Μελέτης Αγίας Γραφής

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.