HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Ο Απόλλωνας Καρυάς για την 14η Γιορτή Παραδοσιακών χορών νεανικών χορευτικών  τμημάτων

 Ο Απόλλωνας Καρυάς για την 14η Γιορτή Παραδοσιακών χορών νεανικών χορευτικών  τμημάτων

ΘΕΜΑ: 14η Γιορτή Παραδοσιακών χορών νεανικών χορευτικών  τμημάτων  

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η γιορτή των παιδικών και  νεανικών χορευτικών τμημάτων που έγινε στην Καρυά το διήμερο του Σάββατου και Κυριακής 1ης και 2 Ιουλίου αντίστοιχα. Οι παιδικές φωνές πλημμύρησαν ξανά στο χώρο παραστάσεων της  Στέγης Ιστορίας και Πολιτισμού Καρυάς.  

Το διήμερο έλαβαν μέρος τα παρακάτω παιδικά και νεανικά τμήματα των συλλογών : 

Σάββατο 1 Ιουλίου : 

“Ο ΑΓΕΡΜΟΣ” Πολιτιστικό στέκι Λευκάδας 

Μ/Ο «“ΟΡΦΕΥΣ 1937” Λευκάδας και
0  οικοδεσπότης Μ/Ο “Ο ΑΠΟΛΛΩΝ” Καρυάς Λευκάδας 

Κυριακή 2 Ιουλίου : 

Πολιτιστικός Σύλλογος Νυδριού & Περιχώρων “ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ”,
Πολιτιστικός Σύλλογος “ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ” Ιωαννίνων, 

Πολιτιστικός Σύλλογος “ΚΑΤΣΙΚΑΣ” Ιωαννίνων 

και η γιορτή έκλεισε με Λευκαδίτικους χορούς από το παιδικό  χορευτικό τμήμα του Μ/Ο “Ο ΑΠΟΛΛΩΝ” Καρυάς. 

Λόγω του ξαφνικού χαμού συγχωριανού μας και με απόφαση του Δ.Σ.  δεν έγινε η καθιερωμένη παρέλαση και η γιορτή μετά το πέρας της  εκδήλωσης. 

Το Δ.Σ του «ΑΠΟΛΛΩΝΑ» ευχαριστεί θερμά τους συλλόγους που  ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του , συγχαίρει τους δάσκαλους και  κυρίως τα παιδιά που απέδειξαν , με τις εμφανίσεις τους , ότι και  μέλλον υπάρχει και ελπίδα….

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ στους χορηγούς μας που στήριξαν και  στηρίζουν τις εκδηλώσεις μας και ένα μεγαλύτερο ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ  στους εθελοντές – φίλους και μέλη του «ΑΠΟΛΛΩΝΑ» γιατί χωρίς  αυτούς δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί η γιορτή μας.  

Σε ρόλο συντονίστριας η πάντα εξαιρετική Ειρήνη Βονιτσάνου. Επιστολή – χαιρετισμό απέστειλε ο βουλευτής Λευκάδας κος  Αθανάσιος Καββαδάς . 

Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση ο Αντιπεριφερειάρχης  κος Ανδρέας Κτένας , ο αντιδήμαρχος κος Νίκος Βικέντιος ,  περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι , πρόεδροι τοπικών  κοινοτήτων, πρόεδροι πολιτιστικών σωματείων και πλήθος κόσμου. 

Συνδιοργανωτές στην γιορτής μας ήταν ο Δήμος Λευκάδας και η  Περιφέρεια Ιονίων Νήσων – Περιφερειακή ενότητα Λευκάδας τους οποίους και ευχαριστούμε. 

Εμείς από την πλευρά μας δεσμευόμαστε για την συνέχεια και  αναβάθμιση της εκδήλωσης που αποτελεί πλέον ένα από τα κορυφαία  πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας… 

Το Διοικητικό Συμβούλιο 

Προηγουμενο αρθρο
Η ομορφιά της Σμύρνης σε όλο της το μεγαλείο στο Νιοχώρι
Επομενο αρθρο
Το seatrac στην παραλία της  Λυγιάς δεν έχει ακόμα τοποθετηθεί

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.