HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠέθανε ο 31χρονος αστυνομικός που χτυπήθηκε από φωτοβολίδα στου Ρέντη -Άντεξε 20 ημέρες στη ΜΕΘ

Πέθανε ο 31χρονος αστυνομικός που χτυπήθηκε από φωτοβολίδα στου Ρέντη -Άντεξε 20 ημέρες στη ΜΕΘ

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας ο 31χρονος αστυνομικός Γιώργος Λυγγερίδης, που στις 7/12 είχε χτυπηθεί από ναυτική φωτοβολίδα στον μηρό έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη, κατά τη διάρκεια επεισοδίων στο περιθώριο αγώνα βόλεϊ μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

Ο 31χρονος Γιώργος τραυματίστηκε στο καθήκον και σήμερα ο οργανισμός του δεν άντεξε, και έτσι έφυγε από τη ζωή μετά από 20 μέρες νοσηλείας σε ΜΕΘ.

Ο άτυχος αστυνομικός νοσηλευόταν εξαρχής στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας διασωληνωμένος και υποστηριζόμενος με μηχανικό αερισμό και συνεχή εξωνεφρική κάθαρση. Το τελευταίο διάστημα είχε διακοπεί η αγωγή με κατασταλτικά φάρμακα προκειμένου να εκτιμηθεί η νευρολογική του εικόνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες ημέρες η υγεία του 31χρονου αστυνομικού είχε επιδεινωθεί και ήταν εγκεφαλικά νεκρός. Σήμερα νωρίς το μεσημέρι (περίπου στις 12:30) ο οργανισμός του δεν άντεξε και ο νεαρός αστυνομικός έφυγε από τη ζωή.

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος αστυνομικός είχε υποβληθεί σε ακρωτηριασμό του ποδιού του. Του είχε αφαιρεθεί από το πόδι ένα μεταλλικό αντικείμενο μήκους 5 εκατοστών, 2 εκατοστών πάχους και 2 εκατοστών πλάτους.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου:
«Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών, ο ασθενής αστυνομικός που νοσηλευόταν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του στην περιοχή του Ρέντη, κατέληξε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, σήμερα Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου και ώρα 12.34 μ.μ.».

Για την τραγική εξέλιξη της υπόθεσης θα ενημερωθούν οι δικαστικές αρχές προκειμένου να διαμορφωθεί το κατηγορητήριο για τον 18χρονο που κρατείται, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για την ταυτοποίηση και των άλλων εμπλεκομένων στα επεισόδια προκειμένου να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης».

Πηγή: iefimerida.gr

Προηγουμενο αρθρο
Υπογράφηκε η Σύμβαση επέκτασης της Ανάπλασης προς Περιγιάλι και Μεγάλο Αυλάκι
Επομενο αρθρο
18 από τα ομορφότερα πέτρινα γεφύρια της Ηπείρου- video

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.