HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠοιος ευθύνεται γι’ αυτό;

Ποιος ευθύνεται γι’ αυτό;

Μια συγκλονιστική φωτογραφία αναδημοσιεύω από το facebook της φίλης μου Κατερίνας Χαλκιοπούλου, μαζί με την ερώτηση που τη συνοδεύει και το παρακάτω σχόλιο.

Πρέπει να μπει ένα τέλος στην καταστροφή που προκαλείται από την ενδιάμεση κατάσταση ενός δημόσιου έργου….θα πρέπει να αναφέρονται όλες οι εργασίες που απαιτούνται για όλα τα στάδια του έργου με τις αντίστοιχες αποκαταστάσεις και όχι μόνο το …τέλος…

Ποιος ευθύνεται γι’ αυτό;

150

Προηγουμενο αρθρο
Αχ, έλα στη Λευκάδα, νύχτα με φεγγαράδα... (βίντεο)
Επομενο αρθρο
Διήμερο εκδηλώσεων του Συλλόγου φίλων Αλεξάνδρου «Φηγός» 2014

5 Σχόλια

  1. kapoia.kapou.kapote
    13 Ιουνίου 2014 at 00:25 — Απάντηση

    eutuxws poy to ergo ksekinhse egkairws gia na einai dia8esimes oi paralies twra pou kalokairiase..an einai dunaton,2/3 twn paraliwn mesa sthn polh k den einai prosbasimes!!!!!!anti na pane thn ammo ston Ah Giannh (pros to telos),pou h paralia exei fagwthei kai sto telos oute dromos den tha meinei,thn kanoyn…sullogh!karagkiozhdes

  2. ΚΥΝΙΚΟΣ
    11 Ιουνίου 2014 at 09:05 — Απάντηση

    Φυσικά, βρίσκουν και τα κάνουν. Αλλά πώς “τα βρίσκουν”; Τους δίνει δημοκρατικότατα το ΔΙΚΑΙΩΜΑ ο “σοφός” λαός κάθε φορά με την ψήφο του, ακόμα κι όταν τους ξέρει τι κουμάσια είναι (ιδίως τότε!). Απλά πράγματα. Γιαυτό δεν θέλουμε να μας τα θυμίζουν. Όταν μας το θυμίσει κάποιος, κάνουμε την παλαβή και αρχίζουμε τα γνωστά ελληνικά χαζοπαραμύθια για τις “αόρατες δυνάμεις”, το “Βελζεβούλ”, τη Μέρκελ, τον Άγιο Ονούφριο, τον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό, τα ντόπια και ξένα μονοπώλια, το ….της Χάιδως…και και πάει λέγοντας!

  3. Βεληγκέκας Χαρδούμπαλος
    11 Ιουνίου 2014 at 00:21 — Απάντηση

    http://s.enet.gr/resources/2014-06/16-17-1-thumb-large.jpg

    Για κοιτάξτε κι αυτό! Τελικά, όλη η Ελλάδα είναι ένα απέραντο χαμαιτυπείο! Κι εμείς κοιμόμαστε τον ‘Υπνο του Δικαίου…

    Βρίσκουν και τα κάνουν, όμως η σιωπή είναι συνενοχή!

  4. Βιολέττα Σάντα
    10 Ιουνίου 2014 at 21:01 — Απάντηση

    Πρόκειται για την άμμο που έχει εξαχθεί από την αμμόγλωσσα, στα πλαίσια του έργου διάνοιξης του διαύλου. Μια μεγάλη ποσότητα έχει αποθηκευτεί πέριξ του κτιρίου του ΤΑΟΛ και μια άλλη μεγάλη ποσότητα έχει τοποθετηθεί στην περιοχή κοντά στους Μύλους. Η φωτογραφία είναι από την περιοχή των Μύλων, είναι τραβηγμένη από ψηλά και είναι ομολογουμένως συγκλονιστική. Και στις δυο περιοχές η καταστροφή του περιβάλλοντος εξαιτίας της άμμου είναι μεγάλη. Η περιοχή είναι προστατευμένη από τη Σύμβαση Ραμσάρ και η καταστροφή που συντελείται στη βιοποικιλότητα της περιοχής ανυπολόγιστη.

    Επισήμως δεν υπάρχει χρονικός ορίζοντας για την απομάκρυνση της.

  5. ΕΙΡΗΝΗ
    10 Ιουνίου 2014 at 20:35 — Απάντηση

    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΕ ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗ ΕΙΚΟΝΑ ΑΥΤΗ. ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΤΕ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.