HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΠραγματοποιήθηκε ο 2ος αγώνας ορεινού τρεξίματος στο Μονοπάτι των Πηγών του Σύβρου

Πραγματοποιήθηκε ο 2ος αγώνας ορεινού τρεξίματος στο Μονοπάτι των Πηγών του Σύβρου

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, σήμερα Κυριακή, ο 2ος αγώνας ορεινού τρεξίματος «στο Μονοπάτι των Πηγών του Σύβρου» που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σύβρου «Αντελικός».

Ένα μαγευτικό μονοπάτι σχεδόν στο σύνολο του στα αχνάρια του παλιού μονοπατιού, εποχής τετράποδων υποζυγίων . Στην διαδρομή το μονοπάτι σε περίπου εννέα χιλιόμετρα ενώνει εννέα πηγές. Στο βόρειο τμήμα ή καταπράσινη διαδρομή από το Λαϊνάκι και τα σημεία θέασης μαγεύουν τον πεζοπόρο, ενώ οι πηγές του Βουρνικά και η κατάφυτη ρεματιά της Δάφνης με τις πηγές και τους μικρούς καταρράκτες συνθέτουν ένα ύμνο της φύσης

Όπως αναφέρει ο σύλλογος στην ανακοίνωση του: Ευχαριστούμε πολύ όλους τους συμμετέχοντες και όλους όσους βοήθησαν στην υλοποίηση αυτής της εκδήλωσης, τον Δήμο Λευκάδας για την συνδιοργάνωση όπως και την τοπική κοινότητα Σύβρου, τους εθελοντές μας, τους χορηγούς μας (Κάβα Καββαδάς , Μπουκέτο Μπαλόνια Λευκαδα , Οινοποιείο Άκρατος , για τις μπανάνες τον Προκόπη Άγγελο), τον Petros Tyrologos για την τόσο σημαντική βοήθεια του, τον Nikolaos Verykios για την υπέροχη παρουσίαση, τον Giannis Deytereos για τον ήχο , τον φωτογράφο μας Φίλιππο Ρομποτή, το κέντρο υγείας Βασιλικής. Αν και μας τα χάλασε λίγο ο καιρός ήταν υπέροχη εμπειρία για όλους μας.

Προηγουμενο αρθρο
Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης – Ερχεται η «Ilina» με βροχές και καταιγίδες
Επομενο αρθρο
Συνελήφθη αλλοδαπός να αφαιρεί ναυτιλιακό εξοπλισμό από Ι/Φ σκάφος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.