HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΠροβολές ταινιών στον κήπο του Εργατικού Κέντρου με ελεύθερη είσοδο

Προβολές ταινιών στον κήπο του Εργατικού Κέντρου με ελεύθερη είσοδο

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ – ΒΟΝΙΤΣΑΣ

ΤΜΗΜΑ: ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΡΓΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Line
ΓΡΑΦΕΙΑ: Γ. ΜΕΣΣΗΝΗ 7, ΛΕΥΚΑΔΑ. ΤΗΛ – FAX: 2645022466,email: ergatlef@otenet.gr

Προβολές ταινιών στον κήπο του Εργατικού Κέντρου με ελεύθερη είσοδο

          Το Εργατικό Κέντρο Λευκάδας – Βόνιτσας διοργανώνει δύο προβολές ταινιών για τον μήνα Σεπτέμβριο. Οι προβολές θα γίνονται στον κήπο του Εργατικού Κέντρου λαμβάνοντας όλα τα μέτρα προστασίας της υγείας και θα αρχίζουν στις 8 μ.μ..Επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες, κρατήσεις συμμετοχής θα γίνονται στο τηλέφωνο 6972268402 και ώρες 6μμ – 9μμ.

Σε περίπτωση εκδήλωσης μεγάλου ενδιαφέροντος, η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου θα εξετάσει το ενδεχόμενο επανάληψης της προβολής. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου

«Τα Παράσιτα» – 2019 Νότια Κορέα, σκηνοθεσία: Μπονγκ Τζο Χο

Περίληψη: Ο μεγαλύτερος γιος μιας οικογένειας ανέργων γνωρίζεται με τους ευκατάστατους Παρκ και εισβάλλει στη ζωή τους με έναν απρόοπτο για όλους τρόπο. Η ταινία αποτελεί μια αλληγορία για τη σύγχρονη κοινωνία και τις ανισότητες της. Δίπλα στον αμύθητο πλούτο συνυπάρχει η φτώχεια και η εξαθλίωση. Στην ουσία, η ταινία είναι ένας καθρέφτης της κοινωνίας μας.

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου

Αφιερωμένη στην επέτειο των 80 χρόνων από την ίδρυση του ΕΑΜ (27 Σεπτέμβρη 1941)

«Το Τελευταίο Σημείωμα» – 2017 Ελλάδα, σκηνοθεσία: Παντελής Βούλγαρης

Περίληψη: Στο επίκεντρο της ταινίας βρίσκεται το Στρατόπεδο Χαϊδαρίου και η ζωή των κρατούμενων κομμουνιστών σ’ αυτό με κεντρική μορφή αυτή του Ναπολέοντα Σουκατζίδη. Αποτυπώνεται η καθημερινότητα των κρατουμένων μέχρι την εκτέλεση των 200κομμουνιστών στην Καισαριανή, το 1944. Στην ταινία αποτυπώνεται το κλίμα της εποχής και σκιαγραφείται ο χαρακτήρας του κομμουνιστή πρωταγωνιστή και των συντρόφων του μέχρι την ώρα της εκτέλεσης τους.

Προηγουμενο αρθρο
Παρουσίαση βιβλίου π. Χριστοδούλου
Επομενο αρθρο
Καθαρισμός και απολύμανση τoυ παραλιακού μετώπου Νυδριού

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.