HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΠροσκύνημα στην Αβρούπολη

Προσκύνημα στην Αβρούπολη

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΒΡΟΥΠΟΛΗ!

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022, κηποθέατρο «ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΣ», ΛΕΥΚΑΔΑ!

Είχαμε την ευκαιρία να ζήσουμε μια όμορφη βραδιά. Την παρουσίαση του βιβλίου, του Μίμη Κούρτη, «ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΒΡΟΥΠΟΛΗ».

Ήταν μια πλούσια βραδιά, που ξεκίνησε με την εμπεριστατωμένη τοποθέτηση του π. Ιωαννίκιου Ζαμπέλη. Συνεχίστηκε με τη βιωματική και γεμάτη συγκίνηση παρουσίαση της ζωής του συγγραφέα από την Ειρήνη Βονιτσάνου και την ανάλυση του έργου του Μίμη Κούρτη από Δρ. Φιλολογίας – κριτικό λογοτεχνίας Κοσμά Κοψάρη.

Ο γνωστός μας ηθοποιός Δημήτρης Βερύκιος είχε την καλλιτεχνική επιμέλεια και διάβασε αποσπάσματα από το βιβλίο, ζωντανεύοντας  τη βραδιά.

Το μουσικό μέρος της βραδιάς ανάλαβαν οι μουσικοί: Κωνσταντίνος Φουρλάνος μαντολίνο κιθάρα, Ελένη Φουρλάνου φωνή κλαρίνο κιθάρα & Χρ. Γιάννης Φουρλάνος φωνή.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν  ο Δήμαρχος Λευκάδας κ. Χαράλαμπος Καλός, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ανδρέας Κτενάς, μέλη του Πνευματικού Κέντρου Λευκάδας και πολλοί άλλοι.

Την εκδήλωση κάλυψε ο Θανάσης Κατωπόδης, τον οποίο ευχαριστούμε για το φωτογραφικό υλικό.

Χρ. Γιάννης  Φουρλάνος. 

Προηγουμενο αρθρο
Πνευματικό Κέντρο: Πρόσκληση σε παιδιά να συνοδέψουν τα φολκλορικά συγκροτήματα
Επομενο αρθρο
Άρχισαν να βγαίνουν από τις φωλιές τους τα χελωνάκια καρέτα - καρέτα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.