HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΠροσφορά του Ομίλου Εθελοντισμού» του 2ου Πειραματικού Λυκείου ειδών διατροφής στο Κοινωνικό  Παντοπωλείο

Προσφορά του Ομίλου Εθελοντισμού» του 2ου Πειραματικού Λυκείου ειδών διατροφής στο Κοινωνικό  Παντοπωλείο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Mε ιδιαίτερη χαρά, καλωσορίσαμε την Τετάρτη 31/03/2024, στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας, αντιπροσωπεία μαθητών του «Ομίλου Εθελοντισμού» του 2ου Πειραματικού Λυκείου Λευκάδας, μαζί με την υπεύθυνη καθηγήτριά τους κα Ζαμπέλη Διονυσία. Τους μαθητές υποδέχτηκαν, η Αντιδήμαρχος κα Μαργέλη Μαρία, η υπεύθυνη Κοινωνική Λειτουργός και τα στελέχη της δομής.

Τα παιδιά προσήλθαν, προσφέροντας είδη βασικής διατροφής, για τους ωφελούμενους του Κοινωνικού  Παντοπωλείου και ενημερώθηκαν για τη λειτουργία και το έργο της δομής. Μέσα από το πλήθος των ερωτήσεων τους, τα παιδιά αποκόμισαν πλήρη εικόνα, για τη σπουδαιότητα και τη χρησιμότητα του έργου του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Η παρουσία της εκπαιδευτικής κοινότητας, μας τιμά και μας χαροποιεί  ιδιαιτέρως και ελπίζουμε η πρωτοβουλία αυτή να συνεχιστεί και να αγκαλιαστεί από όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες του νησιού μας! 

C:\Users\User\Desktop\ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ\ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ\IMG_8766.jpg

Από τον Δήμο Λευκάδας

Προηγουμενο αρθρο
Προσεχείς συμμετοχές του Συνόλου Βυζαντινής Μουσικής του Μουσικού Σχολείου
Επομενο αρθρο
Υποχρεωτικός καθαρισµός οικοπέδων/ακάλυπτων χώρων µέχρι την 30η Απριλίου 2024 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.