HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΠρόσκληση φωτογραφικής ομάδας «Φωτοκύτταρο» στην ομιλία – συζήτηση του φωτογράφου και καθηγητή Παναγιώτη Παπαδημητρόπουλου

Πρόσκληση φωτογραφικής ομάδας «Φωτοκύτταρο» στην ομιλία – συζήτηση του φωτογράφου και καθηγητή Παναγιώτη Παπαδημητρόπουλου

Η φωτογραφική ομάδα Λευκάδας “ΦΩΤΟ.κύτταρο” σε συνεργασία με το Πνευματικό Κέντρο του δήμου Λευκάδας, σας προσκαλεί στην ομιλία – συζήτηση του φωτογράφου και καθηγητή του Τμήματος Εικαστικών Τεχνών & Επιστημών της Τέχνης Ιωαννίνων Παναγιώτη Παπαδημητρόπουλο με θέμα: “Το φωτογραφικό θέμα: Τι, πώς, γιατί φωτογραφίζω;”

Η παρουσίαση θα εστιάσει στο πρόβλημα της επιλογής ενός φωτογραφικού θέματος. Θα σχολιαστούν αποσπάσματα του βιβλίου «Το Θέμα και η Φωτογραφία» τα οποία θα συνοδεύονται με αντίστοιχη εικονογραφία.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την πέμπτη 14 Νοεμβρίου και ώρα 07:00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδρίων του Πνευματικού Κέντρου.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Προηγουμενο αρθρο
Θ. Σολδάτος: Το Πανεπιστημιακό τμήμα που εξαγγέλθηκε, ακόμη και αν κάποτε ξεκινήσει είναι θνησιγενές
Επομενο αρθρο
Τραγωδία στο Σύβρο

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.