HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠρόστιμα στη Λευκάδα σε εφαρμογή του αντικαπνιστικού Νόμου

Πρόστιμα στη Λευκάδα σε εφαρμογή του αντικαπνιστικού Νόμου

Έλεγχοι για την εφαρμογή της αντικαπνιστικής νομοθεσίας στα Ιόνια Νησιά

Βεβαιώθηκαν -7- παραβάσεις 

Αστυνομικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε τακτική βάση  από τις Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων για την εφαρμογή της αντικαπνιστικής νομοθεσίας, στα νησιά του Ιονίου.

Στο πλαίσιο αυτό,  κατά τη διάρκεια  των ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν το χρονικό διάστημα από το Σάββατο (08.01.2022) έως χθες Παρασκευή (14.01.2022), από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Κέρκυρας και Λευκάδας, ελέγχθηκαν συνολικά -189- καταστήματα, και βεβαιώθηκαν -7- παραβάσεις σχετικές με την αντικαπνιστική νομοθεσία και συγκεκριμένα:

  • -6- στην Κέρκυρα, εκ των οποίων οι -4- σε ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, με επιβολή διοικητικών προστίμων 500 ευρώ και οι -2- σε πελάτες με προβλεπόμενο πρόστιμο ποσού 100 ευρώ και
  • -1- στη Λευκάδα, σε ιδιοκτήτη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, για την οποία προβλέπεται διοικητικό πρόστιμο ύψους -500- ευρώ.

Οι έλεγχοι των Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων  θα συνεχιστούν.

Προηγουμενο αρθρο
Κι όμως δεν είναι street food!
Επομενο αρθρο
Θανάσης Καββαδάς: Οφείλουμε να προστατεύσουμε και να αναδείξουμε το Ιστορικό Αρχείο Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.