HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠτώση αυτοκινήτου στη θάλασσα δίπλα στην πλωτή γέφυρα

Πτώση αυτοκινήτου στη θάλασσα δίπλα στην πλωτή γέφυρα

Πτώση αυτοκινήτου με ξένες πινακίδες στη θάλασσα δίπλα στην πλωτή γέφυρα το απόγευμα της Τρίτης 26 Σεπτεμβρίου. Στο συμβάν συνέδραμαν το Λιμενικό, η Αστυνομία και η Πυροσβεστική με 4 άνδρες και δυο οχήματα. Οι επιβάτες είχαν βγει από το όχημα προ αφίξεως της πυροσβεστικής και είναι καλά στην υγεία τους.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Λευκάδας, για πτώση Ε.Ι.Χ. οχήματος στη θάλασσα και συγκεκριμένα στην βόρεια είσοδο λιμένα Λευκάδας, πλησίον πλωτής γέφυρας “ΑΓΙΑ ΜΑΥΡΑ”.

Στο σημείο έσπευσαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου διαπίστωσαν ότι το εν λόγω όχημα είχε εξέλθει της πορείας του, με αποτέλεσμα την ημιβύθισή του. Οι δύο (02) αλλοδαποί επιβαίνοντες του οχήματος, είχαν εξέλθει, καλά στην υγεία τους και χωρίς να χρήζουν ιατρικής περίθαλψης.

Το Ε.Ι.Χ. όχημα, πρόκειται να ανελκυστεί από γερανοφόρο όχημα με μέριμνα του ιδιοκτήτη, ενώ από το συμβάν δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση ή οποιοδήποτε πρόβλημα στην ασφάλεια ναυσιπλοΐας.

Προηγουμενο αρθρο
Δημόσια Βιβλιοθήκη: παρουσίαση  του βιβλίου του Νίκου Σταματέλου: Ο λύκος και το δελφίνι
Επομενο αρθρο
Συμμετοχή χορευτικού τμήματος Νέας Χορωδίας στις εκδηλώσεις για τη Ναυμαχία του Ιονίου στη Ζάκυνθο

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.