HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣε πολύ καλό κλίμα έγινε η ανοιχτή συνέλευση της πρωτοβουλίας για την διάσωση της περιοχής του κάστρου

Σε πολύ καλό κλίμα έγινε η ανοιχτή συνέλευση της πρωτοβουλίας για την διάσωση της περιοχής του κάστρου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε πολύ καλό κλίμα, έντονο προβληματισμό και αρκετή συμμετοχή έγινε η ανοιχτή συνέλευση της πρωτοβουλίας για την διάσωση της περιοχής του κάστρου, Κυριακή 12/03 στο Νήρικος.

Συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την περιοχή.Επίσης έγινε αναφορά στο γεγονός ότι από την πλευρά της δημοτικής αρχής δεν υπάρχει καμία ουσιαστική ενημέρωση για την υπόθεση του κάστρου.Θεωρήθηκε άκρως ανησυχητικό δε,το γεγονός ότι όλες οι δημοτικές παρατάξεις υποβαθμίζουν με κάθε τρόπο τις εξελίξεις γύρω από το παραπάνω θέμα, προσπαθώντας να μην απασχολήσει τον κόσμο προεκλογικά.

Από την άλλη θεωρήθηκε απαράδεκτη η επίθεση από συγκεκριμένο ραδιοφωνικό σταθμό, στην δράση της πρωτοβουλίας και μάλιστα με ψευδέστατους ισχυρισμούς.

Για όλα τα παραπάνω και για τις τελευταίες εξελίξεις η πρωτοβουλία θα τοποθετηθεί σύντομα, με συνέντευξη τύπου προκειμένου να ενημερώσει την κοινή γνώμη και τον λαό της Λευκάδας.Επίσης αποφασίστηκαν τα εξής:

1)Να γίνει γλέντι της πρωτοβουλίας στην παραλία του κάστρου,την πρωτομαγιά.

2)Να υπάρξει παρέμβαση στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο και απαίτηση για ενημέρωση

3) Να συνεχιστεί ο διάλογος και η εποικοδομητική συζήτηση ώστε να διαμορφωθεί θετική πρόταση για την εν λόγω περιοχή και να γίνει μονοθεματική συνέλευση την Κυριακή 19/03 γι αυτό.

Προηγουμενο αρθρο
Επιστολή Ε.Π.Σ. Πρέβεζας -Λευκάδας προς Δήμους
Επομενο αρθρο
Δραστηριότητες αθλητικού σωματείου «Ελπίδες» Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.