HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣε 12 μηνιαίες δόσεις χωρίς προσαυξήσεις, οι φορολογικές οφειλές για τους Λευκαδίτες

Σε 12 μηνιαίες δόσεις χωρίς προσαυξήσεις, οι φορολογικές οφειλές για τους Λευκαδίτες

Σε 12 ισόποσες μηνιαίες δόσεις χωρίς προσαυξήσεις, οι οφειλές του εξαμήνου Νοεμβρίου 2015-Μαίου 2016 για τους Λευκαδίτες

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεκτό έγινε το αίτημα του βουλευτή Λευκάδας Θανάση Καββαδά που κατατέθηκε στις 16 Μαΐου 2016 προς τον Υπουργό Οικονομικών, κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο, και τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών0, κ. Τρύφωνα Αλεξιάδη, με το οποίο ζητούσε την άρση προσαυξήσεων και προστίμων κατά τη ρύθμιση φορολογικών οφειλών των υπόχρεων του Νομού Λευκάδας.

Σε απόφαση που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ 1575/Β/3-6-2016) ορίζεται ότι οι οφειλές Λευκαδιτών προς την εφορία που προέκυψαν το διάστημα από 17 Νοεμβρίου 2015 έως 31 Μαΐου 2016 -η καταβολή των οποίων, σύμφωνα με την ΠΟΛ 1023/2016 είχε παραταθεί έως την 31/5/2016- μπορούν να ρυθμιστούν κατόπιν αιτήσεως του οφειλέτη σε 12 μηνιαίες ισόποσες δόσεις, χωρίς προσαυξήσεις.

Ο βουλευτής όλο το προηγούμενο διάστημα είχε καθημερινά συναντήσεις με τον αναπληρωτή υπουργό κ. Τρύφων Αλεξιάδη και στελέχη του υπουργείου, στους οποίους μετέφερε την αδυναμία καταβολής εφάπαξ των ποσών από τους υπόχρεους, λόγω του σεισμού της 17ης Νοεμβρίου 2015 που έπληξε τη Λευκάδα και την οικονομία του νησιού.

Για να δείτε το ΦΕΚ πατήστε εδώ

Προηγουμενο αρθρο
Σύγκρουση σκαφών στη Λευκάδα - Ακυβερνησία σκάφους στο Αρκούδι
Επομενο αρθρο
Ενωτική αγωνιστική κίνηση εργαζομένων συνταξιούχων & ανέργων

1 Σχόλιο

  1. Μακης Π.
    11 Ιουνίου 2016 at 10:26 — Απάντηση

    Βουλευτη, φροντισε σε παρακαλω πολυ και για τα δρομολογια του ΚΤΕΛ γιατι εδωπισω εχουμε αποκλειστει.
    Οι τοπικοι μας αρχοντες υπνοβατουν…

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.