HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣκιάθος: ατύχημα στο αεροδρόμιο – Tουρίστρια εκτινάχθηκε από αέρια τουρμπίνων -ανανέωση

Σκιάθος: ατύχημα στο αεροδρόμιο – Tουρίστρια εκτινάχθηκε από αέρια τουρμπίνων -ανανέωση

Η γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας του νησιού

Νέο ατύχημα, μέσα σε διάστημα λίγων εβδομάδων, σημειώθηκε στον εξωτερικό χώρο του αεροδρομίου Σκιάθου όταν τουρίστρια εκτινάχθηκε από τα αέρια τουρμπίνων αεροσκάφους.

Η γυναίκα στεκόταν όρθια πάνω σε ένα πεζούλι, προσπαθώντας να απαθανατίσει την απογείωση αεροπλάνου.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, η γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας του νησιού.

Σήμερα η 61χρονη διακομίσθηκε με πλωτό ιδιωτικό σκάφος στο λιμάνι του Βόλου αφού οι γιατροί του Κέντρου Υγείας διέγνωσαν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, κάταγμα λεκάνης, κακώσεις δεξί ώμου και αριστερού αντιβραχίονα που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης από το Ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου Βόλου.

To νέο σοβαρό περιστατικό προκάλεσε την παρέμβαση της εισαγγελίας Βόλου ενώ προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Σκιάθου.

Όπως αναφέρει το Skiathoslife, καθημερινά ντόπιοι και τουρίστες συνωστίζονται έξω από την περίφραξη του αεροδροµίου της Σκιάθου για να καταγράψουν τις απογειώσεις και – κυρίως – τις προσγειώσεις αεροσκαφών, τα οποία περνούν ξυστά από τα κεφάλια τους.

Βίντεο ντοκουμέντο από την εκτίναξη της 61χρονης Αγγλίδας που παρασύρθηκε από τα αέρια τουρμπίνων αεροσκάφους στην Σκιάθο έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Η 61χρονη -όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσίευσε η τοπική ιστοσελίδα Skiathoslife.gr- βρίσκεται στον παραλιακό δρόμο δίπλα στη θάλασσα αρκετά μέτρα μακριά από το τοιχίο και το πεζούλι, αλλά ακριβώς στην ίδια ευθεία με τις τουρμπίνες του αεροσκάφους. Υπενθυμίζεται ότι οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι βρισκόταν πάνω σε πεζούλι για να τραβήξει από καλύτερη γωνία την απογείωση του αεροσκάφους.

Η ίδια φαίνεται να σηκώνει τα χέρια της και στιγμές αργότερα να εκτινάσσεται προς τη θάλασσα. Από την πτώση της όπως έχει γίνει γνωστό υπέστη υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και πλέον νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Βόλου.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο από τον τραυματισμό της 61χρονης:

Τι λέει ο δήμαρχος Σκιάθου
Νωρίτερα, το iefimerida.gr επικοινώνησε με τον δήμαρχο Σκιάθου, Θοδωρή Τζούμα με αφορμή το τελευταίο περιστατικό τραυματισμού στον εξωτερικό χώρο του αεροδρομίου. Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τζούμας «στο σημείο υπάρχει σήμανση, πινακίδες και φανάρι. Όταν κάποιος περνά από εκείνο το σημείο κατά τη διέλευση των αεροσκαφών είναι σαν να περνά με κόκκινο».
«Εμείς πλέον είμαστε σε συνεννόηση με την αρμόδια εταιρεία που διαχειρίζεται το αεροδρόμιο, ενώ και η δημοτική αστυνομία θα προσπαθήσει να απωθεί τον κόσμο τουλάχιστον τις ώρες αιχμής. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μπορούμε να είμαστε εκεί 24 ώρες το 24ωρο καθώς οι πτήσεις, ειδικά τώρα το καλοκαίρι είναι συνεχείς», κατέληξε ο δήμαρχος του νησιού.

Πηγή: https://www.kathimerini.gr/ iefimerida.gr

Προηγουμενο αρθρο
Βραβεία Ελληνικής Αρχιτεκτονικής 2022- Βραβείο για κατοικία στο Μεγανήσι
Επομενο αρθρο
Σκιάθος: Το αεροδρόμιο-θέαμα - Με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις η τουρίστρια που εκτινάχθηκε

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.