HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣτην Απόλπαινα, κάθε βράδυ από τις 12: 00 μέχρι τις 6:00 το πρωί μας κόβουν εντελώς το νερό

Στην Απόλπαινα, κάθε βράδυ από τις 12: 00 μέχρι τις 6:00 το πρωί μας κόβουν εντελώς το νερό

Την διαμαρτυρία μας έστειλε αναγνώστρια.

Θα ήθελα να σας καταγγείλω ότι στην Απόλπαινα εδώ και 5 ημέρες, κάθε βράδυ  συνεχόμενα, από τις 12μμ μέχρι τις 06πμ μας κόβουν εντελώς το νερό. Αυτό γίνεται χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση (τουλάχιστον απ’όσο έχω ελέγξει στα σαιτ), και φυσικά είναι παράνομο διότι το νερό είναι Δημόσιο αγαθό και απαγορεύεται να μας το στερούν εκτός και υπάρχει βλάβη.

Εννοείται πως δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο γιατί δεν μπορεί η βλάβη να’χει “χρονόμετρο” 12-06 κάθε μέρα ανελλιπώς….

Είμαστε σε απελπιστική κατάσταση γιατί πολλοί δουλεύουμε (όλη η γειτονιά), και ερχόμαστε μετά τις 12 όπου δεν μπορούμε να πλύνουμε ούτε τα χέρια μας πόσο μάλλον να κάνουμε μπάνιο ή τουαλέτα, δηλ. τ’ αυτονόητα.

Λόγω οικονομικών δυσκολιών δεν μας περισσεύουν χρήματα για να βάλουμε βυτίο με μοτέρ (κόστος από 1200€ και πάνω) με αποτέλεσμα κάθε βράδυ να γεμίζουμε κατσαρόλα  και με το μπρίκι να προσπαθούμε να πλυθούμε υποτυπωδώς.

Κάτι τέτοιο φυσικά είναι εξωφρενικό,  απαράδεκτο και τριτοκοσμικό.

Δεν θα μιλήσω φυσικά για κήπο και λουλούδια, όπου με την ανύπαρκτη πίεση κατά τη διάρκεια της ημέρας δεν μπορούμε καν να τα συντηρήσουμε.

Το χειρότερο σε όλο αυτό είναι ότι η Απόλπαινα έχει  δική της δεξαμενή και δεν την ανοίγουν μάλλον για να μην υποχρεωθούν να την ξαναγεμίσουν διότι διαφορετικά δεν εξηγείται…..

Κάθε χρόνο όλο και χειρότερα και δεν ιδρώνει το αφτί κανενός

Μήπως θα πρέπει να κάνουμε μηνύσεις?

Δεν αντέχουμε άλλο έχουμε 1,5 μήνα έντονου καλοκαιριού μπροστά μας και αν συνεχιστεί αυτή η κωμωδία το λιγότερο που θα πάθουμε είναι ν’ αρρωστήσουμε.

Προηγουμενο αρθρο
Κυκλοφορεί το 15ο βιβλίο του συγγραφέα Αριστείδη Δάγλα με τίτλο "Η Φιλική Εταιρεία ξαναγεννιέται"
Επομενο αρθρο
3 συλλήψεις για ναρκωτικά σε Κέρκυρα, Ζάκυνθο και Λευκάδα

1 Σχόλιο

  1. Δομνικη
    21 Ιουλίου 2021 at 14:09 — Απάντηση

    Τι να πούμε κι εμείς στην Κατουνα; Το νερό έρχεται για 2 ώρες το πολύ ολόκληρη την ημέρα. Δεν προλαβαίνει φυσικά να γεμίσει το βυτίο που έχουμε στο σπίτι, με αποτέλεσμα να σκεφτόμαστε σοβαρά να φύγουμε από το νησί. Ξέρω κάποιους που ακύρωσαν ήδη κρατήσεις. Όσο για τον Δήμο της Λευκάδας δεν είναι σε θέση ούτε να μας ενημερώσει για το τι θα συμβεί και αν πρόκειται να βελτιωθεί η κατάσταση. Τουλάχιστον η προηγούμενη δημοτική αρχή το έπραττε αυτό.

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.