HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣτο Νυδρί Λευκάδας, συνελήφθησαν (3) ιδιοκτήτες καταστημάτων για λειτουργία μουσικής

Στο Νυδρί Λευκάδας, συνελήφθησαν (3) ιδιοκτήτες καταστημάτων για λειτουργία μουσικής

Συνελήφθησαν πέντε (5) άτομακατά περίπτωση – για ηχορύπανση, διατάραξη και παραβίαση ωραρίου λειτουργίας μουσικής, σε καταστήματα στη Λευκάδα, τη Ζάκυνθο και την Κέρκυρα

Συνελήφθησαν, από βραδινές ώρες χθες (01.07.2023) έως πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (02.07.2023), στο πλαίσιο ελέγχων από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Λευκάδας, Ζακύνθου και Κέρκυρας, -5- ημεδαποί ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, για ηχορύπανση, διατάραξη και παραβίαση ωραρίου λειτουργίας μουσικών οργάνων σε καταστήματα -κατά περίπτωση-.

Πιο αναλυτικά, στο Νυδρί Λευκάδας, σε διαφορετικές περιπτώσεις, συνελήφθησαν -3- ιδιοκτήτες καταστημάτων για λειτουργία μουσικής που υπερέβαινε το επιτρεπτό όριο θορύβου και διατάραξη της κοινής ησυχίας.

Επιπλέον, στο Λαγανά Ζακύνθου, συνελήφθη ημεδαπός ιδιοκτήτης καταστήματος για λειτουργία μουσικής που υπερέβαινε το επιτρεπτό όριο θορύβου.

Μία ακόμα σύλληψη ιδιοκτήτη καταστήματος σημειώθηκε στην Κέρκυρα, στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου Αργυράδων, για λειτουργία μουσικής που υπερέβαινε το επιτρεπτό όριο θορύβου, διατάραξη της κοινής ησυχίας και παραβίαση του ωραρίου λειτουργίας μουσικής.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Προηγουμενο αρθρο
«Φάτε μάτια ψάρια...»
Επομενο αρθρο
Δήμος Μεγανησίου: Ξεκινάει άμεσα το μεγαλύτερο έργο οδοποιίας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.