HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣυγχαίρουν τον Τηλυκράτη για την άνοδο στην Super League 2

Συγχαίρουν τον Τηλυκράτη για την άνοδο στην Super League 2

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΕΥΚΑΔΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ «Η ΑΓΙΑ ΜΑΥΡΑ»

Συγχαρητήρια στον Τηλυκράτη 

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συλλόγου Λευκαδίων Αττικής «Η Αγία Μαύρα» εκφράζουν τα  θερμά τους συγχαρητήρια στην οικογένεια του ποδοσφαιρικής ομάδας του ιστορικού  Τηλυκράτη Λευκάδας, τους αθλητές, τους προπονητές και τους διοικούντες της ομάδας  μας, για την σπουδαία και δίκαιη άνοδό της στη super League 2 (Β’ Εθνική κατηγορία). 

Το παραπάνω επίτευγμα γέμισε με χαρά και υπερηφάνεια τον κόσμο της Λευκάδας μας και  ευχόμαστε η ομάδα του Τηλυκράτη μας να έχει ανάλογες επιτυχίες στο άμεσο μέλλον! 

Το Δ.Σ. 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας συγχαίρουν θερμά τον Α.Σ. Τηλυκρατη Λευκάδας για την άνοδο στην Super League 2 και εύχονται καλή δύναμη στους άξιους παίκτες, προπονητή, διοικούντες και όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή τη μεγάλη επιτυχία, προσδοκώντας σε μια καλή πορεία στην καινούργια και περισσότερο απαιτητική κατηγορία !!

Όλη η Λευκάδα είναι δίπλα σας !!

Με Τιμή

Το Δ.Σ.

Δ.Σ. του Π.Α.Σ ΣΦΑΚΙΩΤΩΝ

Σύσσωμη η οικογένεια του ΠΑΣ Σφακιωτών συγχαίρει τους διοικούντες, τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό team του Τηλυκράτη Λευκάδας για την επάξια άνοδο που κατάφερε στην Superleague 2. Αυτή η χρονιά ήταν από τις πιο σημαντικές στην αθλητική ιστορία της Λευκάδας μας τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στο μπάσκετ. Ανυπομονούμε να παρακολουθήσουμε την προσπάθεια των ομάδων του νησιού μας στα νέα σαλόνια και ευελπιστούμε και ευχόμαστε ακόμη καλύτερη πορεία.

Το Δ.Σ. του Π.Α.Σ ΣΦΑΚΙΩΤΩΝ

Με εκτίμηση 

Καλλιόπη Τσίνα 

Συγχαρητήριο μήνυμα Δήμου Λευκάδας προς τον ΑΣ Τηλυκράτης Λευκάδας

Ο Δήμος Λευκάδας συγχαίρει την ομάδα του Τηλυκράτη για την ιστορική άνοδό του στην Super League 2. Ένας στόχος όνειρο έγινε πραγματικότητα.

Θερμά συγχαρητήρια στη διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές, και την τεχνική ηγεσία. Μας κάνατε υπερήφανους.

Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει και στο φίλαθλο κοινό, τον κάθε λευκαδίτη και λευκαδίτισσα, που σας υποστήριξε με τη παρουσία και το χειροκρότημά τους.

Είμαστε σίγουροι οτι θα μας χαρίσετε πολλές συγκινήσεις και τη νέα αθλητική σεζόν.

Ο Δήμος Λευκάδας θα είναι πάντα δίπλα σας.

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΛΠΙΔΕΣ

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της ποδοσφαιρικής ομάδας του Τηλυκράτη για την ιστορική άνοδο στην Super league 2!

Ευχόμαστε να συνεχιστεί η ανοδική πορεία της ομάδας σας και να συνεχίζετε να μας χαρίζετε μεγάλες επιτυχίες και ένδοξες στιγμές!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του «Ορφέα» Λευκάδας συγχαίρει τον Τηλυκράτη Λευκάδας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του «Ορφέα» Λευκάδας συγχαίρει τον Τηλυκράτη Λευκάδας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και την άνοδο στην εθνική επαγγελματική κατηγορία της Super League 2.  Συγχαρητήρια σε όλους όσους εργάστηκαν για αυτό το αποτέλεσμα, στους αθλητές, στους προπονητές και στην διοίκηση!

Το ΔΣ

Συγχαρητήρια Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας Ανδρέας Κτενά στον Τηλυκράτη για την ιστορική άνοδο στην Super League 2

O Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς, συγχαίρει όλους τους συντελεστές της ομάδας Ποδοσφαίρου του Τηλυκράτη Λευκάδας, που σε συνέχεια της κατάκτησης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, κέρδισαν επάξια στα μπαράζ την άνοδο στην Super League 2. Ο κ. Κτενάς, στο συγχαρητήριο μήνυμά του αναφέρει:
«Η ιστορική άνοδος του Τηλυκράτη, για πρώτη φορά στην εθνική επαγγελματική κατηγορία της Super League 2, χαρίζει την μεγαλύτερη στιγμή του ποδοσφαίρου της Λευκάδας μας.
Ένα κοινό όνειρο, που είχε όλος ο φίλαθλος κόσμος του νησιού μας, γίνεται πραγματικότητα, λίγο πριν την συμπλήρωση 100 χρόνων ιστορίας του συλλόγου!!!
Αναμφισβήτητα η τεράστια επιτυχία του Τηλυκράτη μας, είναι αποτέλεσμα μιας συνεπούς πορείας τα τελευταία χρόνια, που καλλιέργησε στο DNA του συλλόγου την νοοτροπία του νικητή και της μεγάλης ομάδας, κερδίζοντας δικαιωματικά τον σεβασμό κάθε αντιπάλου, μικρού ή μεγάλου.
Βήμα-βήμα, η ομάδα κατακτούσε τον ένα στόχο μετά τον άλλον, έγινε ένας ισχυρός και αξιόπιστος ποδοσφαιρικός οργανισμός, για να φτάσουμε σήμερα στην μεγαλύτερη και πιο λαμπρή επιτυχία!
Ο Τηλυκράτης δημιούργησε ένα καταπληκτικό σύνολο, από μια παρέα ποδοσφαιριστών, προπονητών και διοικούντων, ο ορισμός της ‘ομάδας’, και με την αμέριστη και έμπρακτη συμπαράσταση του κάθε Λευκαδίτη φιλάθλου, έγραψε την πιο χρυσή σελίδα στην μακρά ιστορία του συλλόγου.
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους απόλυτους πρωταγωνιστές ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, στον επιτυχημένο προπονήτη κ. Παντζιαρά και το τεχνικό επιτελείο του, και φυσικά, στα παιδιά της Διοίκησης, για τις μεγάλες θυσίες τους για να φτάσει ο Τηλυκράτης ‘ψηλά ως την ελάτη’!!!
Σπουδαία συμβολή αποτελεί η τεράστια αγκαλιά του κάθε Λευκαδίτη και της κάθε Λευκαδίτισσας, που συμπαραστάθηκε με θέρμη και πάθος, σε αυτή την μεγάλη συλλογική προσπάθεια.
Από χθες το βράδυ η Λευκάδα ‘πλέει σε πελάγη’ ευτυχίας και υπερηφάνειας για το καμάρι μας, τον ιστορικό Τηλυκράτη!!!
Ως Περιφερειακή Αρχή θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τον Τηλυκράτη με όσα μέσα μας παρέχονται, ιδίως στο να αναδεικνύει το κοινωνικό του πρόσωπο, να προάγει τον υγιή αθλητισμό στα παιδιά μας και να προβάλλει τη Λευκάδα μας στο Πανελλήνιο.
Είμαι βέβαιος ότι, η επιτυχία αυτή είναι η απαρχή για ακόμα πιο ένδοξες στιγμές του Τηλυκράτη στο μέλλον.

Σας ευχαριστούμε, θα είμαστε πάντα δίπλα σας και καλή επιτυχία στα ‘σαλόνια’ της Super League 2!!!».

Κωνσταντίνος Δρακονταειδής

Προς : Το Διοικητικό Συμβούλιο, τον Προπονητή & τους Συνεργάτες του, τους Αθλητές του Α.Σ. ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Αγαπητοί Φίλοι, 

Σας συγχαίρουμε θερμά για την μεγάλη επιτυχία! 

Επιτέλους τα όνειρα τόσων δεκαετιών πήραν εκδίκηση και η Ομάδα μας βρίσκεται στη Super League2. 

Αυτή την ιστορική στιγμή για τη Λευκάδα δεν δικαιώνονται μόνο οι δικές σας τωρινές μεγάλες προσπάθειες αλλά και εκείνες πολλών άλλων από το κοντινό μέχρι το απώτερο παρελθόν, που επίσης ονειρεύτηκαν, πάσχισαν αλλά δεν τα κατάφεραν.

Τις θερμές ευχές όλων μας για μια θετική πορεία, σε αυτή την άκρως ανταγωνιστική και δύσκολη διοργάνωση! 

Λευκάδα, 23/6/2023

Κωνσταντίνος Δρακονταειδής

Επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης
«ΟΛΟΙ για τη ΛΕΥΚΑΔΑ»
Δημοτικός Σύμβουλος, Πρώην Δήμαρχος

Νομαρχιακή Επιτροπή Λευκάδας 
ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

Προς : Α.Σ. ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Ο ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ βρίσκεται για 1η φορά στα μεγάλα ποδοσφαιρικά σαλόνια. 

Συγχαίρουμε θερμά το Διοικητικό Συμβούλιο, τον Προπονητή και τους συνεργάτες του, τους Αθλητές της Ομάδας και όσους συνέβαλαν στην άνοδό της στη Super League2. Μια ιστορική στιγμή και μια πολύ μεγάλη επιτυχία, που δικαιώνει τις προσπάθειες τόσων δεκαετιών. Είναι ένας σταθμός για το Λευκαδίτικο Ποδόσφαιρο και γενικότερα το Λευκαδίτικο Αθλητισμό.

Ελπίζουμε και αισιοδοξούμε, ότι η πορεία στην δύσκολη διοργάνωση της Super League2 θα είναι αυτή που όλοι προσδοκάμε. 

Ευχόμαστε καλή συνέχεια, θετικά αποτελέσματα και καθιέρωση της Ομάδας μας στην Κατηγορία!  

24/6/2023

Νομαρχιακή Επιτροπή Λευκάδας 

ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ
ΛΕΥΚΑΔΙΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

Η  πιο σημαντική μέρα στην ιστορία του Λευκαδίτικου ποδοσφαίρου είναι η σημερινή, 23 Ιουνίου 2023, με την  ομάδα του Τηλυκράτη να ανεβαίνει για πρώτη φορά στη Β’ Εθνική. 

Αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα και στο Λευκαδίτικο κοινό, που την υποστήριξε με θέρμη!

ΓΙΑ ΤΟ Δ/Σ

               Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                 Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΘΕΟΦΥΛΑΚΤΟΣ Δ. ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ                                                           ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Γ. ΧΟΡΤΗΣ

ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Μεγάλη ημέρα για το νησί μας! Ο Τηλυκράτης έγραψε άλλη μια λαμπρή σελίδα στην ιστορία του με την άνοδο του στη Super League 2!
Συγχαρητηρια σε όλους όσους μόχθησαν γι’ αυτό το σπουδαίο αποτέλεσμα. Συγχαρητηρια στους αθλητές τους προπονητές και τη διοίκηση!

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Πρέβεζας- Λευκάδας Συγχαίρουν τον Τηλυκράτη Λευκάδας για την άνοδο στην Super League 2!!! Μας κάνατε περήφανους!!!

Για την Ε.Π.Σ. Πρέβεζας -Λευκαδας
Ο Πρόεδρος
Θωμάς Καρτσακλας

Προηγουμενο αρθρο
Εσπερινός και αρτοκλασία στο μοναστήρι Αγίου Ιωάννη στο λιβάδι της Καρυάς
Επομενο αρθρο
Ο Περίπατος στο Κάστρο της Αγίας Μαύρας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.