HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣυγχαρητήρια μηνύματα στη Δόξα, τον Τηλυκράτη και ΠΑΣ Σφακιωτών

Συγχαρητήρια μηνύματα στη Δόξα, τον Τηλυκράτη και ΠΑΣ Σφακιωτών

ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ  ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΑ  ΧΟΡΩΔΙΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ                                                         

Έτος ιδρύσεως                                                                         

    1964

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

     Το Διοικητικό Συμβούλιο του Μουσικοχορευτικού Ομίλου «Νέα Χορωδία Λευκάδας» εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια:

  • Στον Τηλυκράτη Λευκάδας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου καθώς και του κυπέλλου ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Επίσης του ευχόμαστε καλή επιτυχία στα μπαράζ ανόδου στη Super League 2.
  • Στη Δόξα Λευκάδας για την άνοδό της στην Elite League (Α2 μπάσκετ ανδρών).
  • Στον ΠΑΣ Σφακιωτών για την άνοδό του στην Α’ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

     Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους όσοι συνέβαλλαν στις σημαντικές αυτές επιτυχίες για τον αθλητισμό του τόπου μας (παίκτες, προπονητές, διοικήσεις, φιλάθλους, χορηγούς κ.λπ.) και τους ευχόμαστε να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους και να κατακτήσουν τους πιο υψηλούς στόχους που προσδοκούν.

  Από το Δ.Σ.

————————————

Συγχαρητήρια μηνύματα του υποψήφιου Δημάρχου Λευκάδας, πρ. Βουλευτή Λευκάδας & Διοικητή του Ο.Γ.Α., Δρ. Ξενοφών Βεργίνη, στον Τηλυκράτη Λευκάδας, στη Δόξα Λευκάδας και τον Π.Α.Σ. Σφακιωτών.

Θέλω, μέσα από την καρδιά μου, να συγχαρώ τον Τηλυκράτη Λευκάδας για τις σπουδαίες και πανάξιες επιτυχίες του, αυτής της κατάκτησης του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και του κυπέλου Ε.Π.Σ. Πρέβεζας – Λευκάδας, αντίστοιχα!

Με τις σημαντικές αυτές επιτυχίες του, η ιστορική ομάδα του νησιού μας, ο αγαπημένος μας Τηλυκράτης, μας γεμίζει με πολύ μεγάλη ικανοποίηση, χαρά και ελπίδα για τη συνέχεια, που δεν είναι άλλη από τα μπαράζ και την άνοδό του στη Super League 2!  

Θέλω ολόψυχα, λοιπόν. να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές, το προπονητικό team, τη Διοίκηση της ομάδας, τους φιλάθλους του νησιού μας, αλλά και όλους όσους συνέβαλαν στην επίτευξη αυτών των σημαντικών επιτυχιών και, όλοι μαζί, να ευχηθούμε η συνέχεια να είναι επιτυχημένη και νικηφόρα! 

Επίσης, θέλω να δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην ομάδα μπάσκετ του νησιού μας. τη Δόξα Λευκάδας, για τη σπουδαία χρονιά που πραγματοποίησε, τους νικηφόρους αγώνες που έδωσε στα μπαράζ και οι οποίοι είχαν ως αποτέλεσμα την πανάξια άνοδό της στην Elite League! 

Αξίζουν πολλά μπράβο και ακόμα περισσότερα συγχαρητήρια στους παίκτες, στο προπονητικό και τεχνικό επιτελείο της ομάδας, στη Διοίκηση, στους φιλάθλους, καθώς και σε όλους όσους βοήθησαν στην επιτυχή πραγμάτωση των στόχων της ομάδας μας! 

Τέλος, θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην ομάδα ποδοσφαίρου του Π.Α.Σ. Σφακιωτών για την σπουδαία φετινή πορεία του στο πρωτάθλημα Β’ Εθνικής κατηγορίας που είχε ως αποτέλεσμα την ανακήρυξή της ως πρωταθλήτρια και την άνοδό της στην Α’ Κατηγορία Ε.Π.Σ. Πρέβεζας – Λευκάδας! 

Αξίζουν πολλά μπράβο και εξίσου πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, στο προπονητικό επιτελείο, στη Διοίκηση, στους ηρωικούς φιλάθλους και σε όλους όσους συνέβαλαν στην μεγάλη αυτή επιτυχία της ομάδας μας! 

Καταλήγοντας, θέλω να διαβεβαιώσω όλες και όλους σας ότι είμαι πάντα κοντά σας, στηρίζοντας έμπρακτα κάθε προσπάθειά σας για το καλό του αθλητισμού, των ομάδων μας και της Λευκάδας μας!

——————————————————————————-

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΕΥΚΑΔΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ «Η ΑΓΙΑ ΜΑΥΡΑ»

ΑΓΙΑ ΜΑΥΡΑ» εκφράζουν ολόψυχα τα θερμά τους συγχαρητήρια στην ποδοσφαιρική ομάδα του ιστορικού Τηλυκράτη Λευκάδας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, καθώς επίσης και την κατάκτηση του κυπέλου,  ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας! 

Ευχή μας, όπως και όλων των απανταχού Λευκαδίων, είναι ο Τηλυκράτης να κερδίσει τους αντιπάλους του στους προσεχείς αγώνες μπαράζ που θα δώσει και να πετύχει την άνοδό του στην Super League 2!

Επίσης, συγχαίρουμε την ομάδα  μπάσκετ της Δόξας Λευκάδας για την άνοδό της, στην Elite League, καθώς και την ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΣ Σφακιωτών για την άνοδό της στην Α’ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας!

Τέλος, εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συγχαρητήρια στους παίκτες, στους προπονητές και στις Διοικήσεις, των ομάδων μας, αλλά και στους φιλάθλους της Λευκάδας που βοήθησαν τα μέγιστα στις σπουδαίες αυτές επιτυχίες των ομάδων μας!  

Tο Δ.Σ.

———————————————————–

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ «ΟΡΦΕΑ» ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΣΕ ΔΟΞΑ, ΤΗΛΥΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΠΑΣ ΣΦΑΚΙΩΤΩΝ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του «Ορφέα» Λευκάδας συγχαίρει τον Α.Σ. Τηλυκράτη Λευκάδας για την κατάκτηση πρωταθλήματος και κυπέλου, την Α.Ε. Δόξα Λευκάδας για την άνοδο στην Elite League καθώς και τον ΠΑΣ Σφακιωτών για την άνοδο στην Α’ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Συγχαρητήρια σε παίκτες, προπονητές και στη Διοίκηση για αυτήν τη μεγάλη επιτυχία! 

Οι ομάδες του νησιού μάς κάνουν περήφανους και αποδεικνύουν πως ο αθλητισμός αποτελεί σημαντικό κομμάτι του πολιτισμού μας, διότι μόνο με αξίες και ιδανικά μπορείς να φτάσεις τόσο ψηλά. 

Ευχόμαστε στις ομάδες τα καλύτερα και για τη νέα σεζόν με υγεία.

Το ΔΣ

——————————————

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας συγχαίρουν θερμά τον Α.Σ. Τηλυκρατη Λευκάδας για την κατάκτηση πρωταθλήματος και κυπέλου, αναμένοντας  και επίσημα την άνοδο στην Super League 2, την Α.Ε. Δόξα Λευκάδας για την άνοδο στην Elite League καθώς και τον ΠΑΣ Σφακιωτών για την άνοδο στην Α’ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Ευχόμαστε σε όλα τα παραπάνω σωματεία να παραμείνουν και να διαπρέψουν και σε αυτές τις περισσότερο απαιτητικές κατηγορίες, βάζοντας τον πήχη όσο πιο ψηλά γίνεται. Ούτως ή άλλως απέδειξαν ότι με σύνεση, προγραμματισμό και προσήλωση στο στόχο, όλοι οι στόχοι είναι εφικτοί !!

Με Τιμή

Το Δ.Σ.

———————————————————–

Η Οργάνωση Μελών και η Νομαρχιακή Επιτροπή Λευκάδας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία συγχαίρουν θερμά τις διοικήσεις, τους τεχνικούς, 

τους αθλητές και γενικά όλους όσοι εργάστηκαν και μόχθησαν για τις σημαντικές επιτυχίες των ομάδων μας: 

Της Ομάδας Καλαθοσφαίρισης «ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ» για την πανάξια άνοδό της στην Elite League. 

Της Ποδοσφαιρικής Ομάδας «ΑΣ ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑ» για την εκ νέου κατάκτηση του Κυπέλου ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Της Ομάδας Ποδοσφαίρου «ΠΑΣ ΣΦΑΚΙΩΤΩΝ» για την ανακήρυξή της ως πρωταθλήτριας και την άνοδο στην Α’ Κατηγορία ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Ευχόμαστε καλή πορεία τη νέα περίοδο και πολλές νέες επιτυχίες!

Λευκάδα, 7/5/2023

Από το Γραφείο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Λευκάδας 

———————————————————————————

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ της Υπ. Υποψήφιας Βουλευτής Ν. Λευκάδας ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής και Αναπληρώτριας Καθηγήτριας Πανεπιστημίου Πατρών στον ΤΥΛΙΚΡΑΤΗ και τη ΔΟΞΑ Λευκάδας!!!

Θέλω μέσα από την καρδιά μου να συγχαρώ τους αθλητές δύο σπουδαίων Λευκαδίτικων ομάδων για τις σπουδαίες κατακτήσεις τους τη φετινή χρονιά. Ο Τυλικράτης και η Δόξα «γκρέμισαν» τα τείχη της πόλης τους ως άξιοι πρωταθλητές της καρδιά μας. Επίσης θερμά συγχαρητήρια στους προπονητές, τους παράγοντες και τους φιλάθλους.  

Ευγενία Αρβανίτη

Υποψήφια Βουλευτής Λευκάδας

ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής

Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Πατρών

————————————————————————-

Γεωργία Αυγερινού: Συγχαρητήρια στην Λευκάδα του αθλητισμού

Η Λευκάδα πανηγυρίζει από χθες για τις μεγάλες επιτυχίες δύο ομάδων της. Την άνοδο της Δόξας Λευκάδας στην Elite League  του μπάσκετ και τον κυπελλούχο Τηλυκράτη ο οποίος  λίγες ημέρες αφού κατέκτησε το πρωτάθλημα στον 3ο ‘Όμιλο της Γ Εθνικής πανηγύρισε το νταμπλ σηκώνοντας και το κύπελλο της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας .

Θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια σε παίκτες και προπονητές για την χαρά και υπερηφάνεια που γέμισαν όλους τους Λευκαδίτες.

Θα είμαστε δίπλα σε όλα τα αθλητικά Σωματεία του νησιού μας σε κάθε τους προσπάθεια . Θα πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις στα μεγάλα πλέον σαλόνια του αθλητισμού.

Γεωργία Αυγερινού, 

Aιματολόγος -Ογκολόγος

Υποψήφια βουλευτής ΝΔ Λευκάδας


Συγχαρητήρια δήλωση του υποψηφίου Βουλευτή ΝΔ Λευκάδας, Θανάση Καββαδά, στη Δόξα και τον Τηλυκράτη 

Θέλω να συγχαρώ από καρδιάς την ομάδα μπάσκετ του νησιού μας, τη Δόξα Λευκάδας, για την άνοδο στην Elite League, και να πω πολλά μπράβο στους παίκτες, τη διοίκηση, τους προπονητές και το τεχνικό επιτελείο για αυτήν τη μεγάλη επιτυχία!

Πολλά συγχαρητήρια επίσης στον Τηλυκράτη, για την πανάξια κατάκτηση του Κυπέλου ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας, όσο και του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη επιτυχία, που οφείλεται στους αθλητές, τον προπονητή, τη διοίκηση, αλλά και σε όλους τους φιλάθλους της ομάδας, που στάθηκαν δίπλα στο Σύλλογο. Καλή επιτυχία στους αγώνες μπαράζ και εύχομαι ολόψυχα στο τέλος να πανηγυρίσουμε την άνοδο στην Super League 2!

Δώσατε όμορφους αγώνες και μεγάλη χαρά σε όλη τη Λευκάδα! 

Οι ομάδες του νησιού μάς κάνουν όλους περήφανους και δείχνουν ότι με καρδιά και ψυχή μπορούν να πάνε πολύ ψηλά. Θα είμαι αρωγός στις προσπάθειές τους, πάντα, όπου και όπως μπορώ. Εύχομαι στις ομάδες μας τα καλύτερα και για τη νέα σεζόν, υγεία και επιτυχίες.

————————————————————

Συγχαρητήρια επιστολή Υποψήφιου Βουλευτή Αντώνη Σίδερη

Θα ήθελα να συγχαρώ θερμά τις ομάδες μας σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ για τους σημερινούς τους θριάμβους.

Τον Τηλυκράτη για την κατάκτηση του κυπέλλου και τη Δόξα για την άνοδο στην Α2. 

Είναι χρέος απέναντι στους νέους να στεκόμαστε πάντοτε δίπλα στις ομάδες μας σε όλα τα αθλήματα, τόσο σε επίπεδο εξασφάλισης των κατάλληλων υποδομών, όσο και στην ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού.

Αντώνης Σίδερης

Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Λευκάδας 

—————————————————————————————————————

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ, ΣΤΙΒΟΥ & ΤΕΝΙΣ «ΕΛΠΙΔΕΣ» 

 E-MAIL: elpideslefkadas@gmail.com 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ 

Λευκάδα, 6 Μαΐου 2023 

Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στις ομάδες: 

Μπάσκετ Δόξα Λευκάδας, για την άνοδο της στην Α2 ELITE LEAGUE,
Ποδοσφαίρου Τηλυκράτη, για την κατάκτηση του κυπέλλου της ΕΠΣ  ΠΡΕΒΕΖΑΣ/ΛΕΥΚΑΔΑΣ, 
-Ποδοσφαίρου ΠΑΣ Σφακιωτών, για την άνοδο στην Α’ ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ/ΛΕΥΚΑΔΑΣ . Ευχόμαστε καλή συνέχεια και πάντα επιτυχίες! 

Με εκτίμηση 

 Το Δ.Σ.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συγχαρητήριο μήνυμα Δήμου Λευκάδας προς τον ΠΑΣ Σφακιωτών 

Ο Δήμος Λευκάδας συγχαίρει θερμά την ομάδα των Σφακιωτών για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β Κατηγορίας του 1ου ομίλου, και την άνοδο τους στην Α Κατηγορία.

Πολλά μπράβο σε όλους όσοι δούλεψαν για αυτή την επιτυχία της ομάδας, από τους παίχτες και προπονητές, έως τους παράγοντες και τους φιλάθλους. 

Καλή επιτυχία στην νέα κατηγορία!

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Προηγουμενο αρθρο
Στη Λευκάδα η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη
Επομενο αρθρο
Ευχαριστήριο Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προς την Φιλαρμονική Εταιρεία Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.