HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣυγχαρητήρια μηνύματα στους επιτυχόντες πανελλαδικών εξετάσεων

Συγχαρητήρια μηνύματα στους επιτυχόντες πανελλαδικών εξετάσεων

Μήνυμα Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων για τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020-21

Θερμά συγχαρητήρια σε όλες τις υποψήφιες κι όλους τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Τεράστια η προσπάθεια των παιδιών, μέσα στις σκληρές και αντίξοες συνθήκες της πανδημίας. Μια εξαιρετικά δύσκολη σχολική χρονιά, με τους μαθητές και τις μαθήτριες να υπερβαίνουν τον εαυτό τους, να επικεντρώνονται στο σκοπό τους και τελικά να ολοκληρώνουν τον αγώνα τους.

Μπράβο σε όσες κι όσους πέτυχαν το στόχο τους, την εισαγωγή στη Σχολή που είχαν θέσει ως επιλογή. Εύχομαι το νέο ξεκίνημα να συνοδεύει κάθε βήμα της ζωής τους εφοδιάζοντάς τους με τις απαραίτητες γνώσεις και εμπειρίες έτσι ώστε να χτίσουν το δικό τους μέλλον. 

Στα παιδιά που αγωνίστηκαν αλλά δεν είχαν τα αποτελέσματα που προσδοκούσαν, αυτή την ιδιαίτερη χρονιά, εύχομαι η ζωή που είναι γεμάτη ευκαιρίες να τα οδηγήσει στην επίτευξη των στόχων τους. 

Εκφράσω τις θερμότερες ευχές μου στους γονείς που συμμετείχαν με το δικό τους αγώνα και υποστήριξαν με όλες τους τις δυνάμεις την προσπάθεια των παιδιών τους. Ευχαριστώ ιδιαίτερα και συγχαίρω τους καθηγητές και τις καθηγήτριες που στάθηκαν αρωγοί και συμπαραστάτες των παιδιών σ’ αυτή τη δύσκολη διαδρομή και συνέδραμαν καθοριστικά στην επιτυχία τους.

Καλή επιτυχία στη φοιτική σας πορεία!

Πέτρος Δ. Αγγελόπουλος

Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων

ΜΗΝΥΜΑ
της Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Ρόδης Κράτσα – Τσαγκαροπουλου για τους επιτυχόντες στις Πανελλαδικές εξετάσεις 
Οι νέοι μας σε σταυροδρόμι ζωής

Θερμά συγχαρητήρια στους νέους της Περιφέρειάς μας για την επιτυχία τους στις εισαγωγικές εξετάσεις και καλή επιτυχία στις σπουδές που ξεκινούν.

Μοιράζομαι την ικανοποίηση και την χαρά των οικογενειών τους και τους εύχομαι να ζήσουν και άλλες επιτυχίες από τα παιδιά τους στην συνέχεια.

Θέλω επίσης να συγχαρώ όλους τους υποψήφιους στις εισαγωγικές εξετάσεις που δεν είναι φέτος μεταξύ των επιτυχόντων, για τα όνειρα και την προσπάθειά τους και να τους ευχηθώ να συνεχίσουν με σθένος τον αγώνα τους προς τον στόχο που έθεσαν ή θα θέσουν. Σίγουρα θα δικαιωθούν.

————————————————————————————————————–

Συγχαρητήριο Μήνυμα Δημάρχου Λευκάδας για τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Συγχαίρω από καρδιάς όλες τις επιτυχούσες και όλους τους επιτυχόντες των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων και εύχομαι ολόψυχα καλή αρχή στη φοιτητική σας ζωή.

Καταφέρατε να επιτύχετε τους στόχους σας σε μια δύσκολη σχολική χρονιά που καθορίστηκε από την πανδημία, τους περιορισμούς και τις συνεχείς αλλαγές που επέφερε. Αυτή θα είναι η απαρχή μιας πορείας που έχει να σας διδάξει πολλά, τόσο για την επαγγελματική σας σταδιοδρομία όσο και για την ίδια τη ζωή.

Είναι, όμως, και η απαρχή μιας νέας πορείας για όλους εσάς που παλέψατε αλλά δεν τα καταφέρατε καθώς οι πανελλαδικές είναι ένας μονάχα σταθμός στο μακρύ ταξίδι της ζωής, η οποία καθορίζεται πρωτίστως από τη διάθεσή μας να παλέψουμε για όλα εκείνα που θεωρούμε σημαντικά.

Συγχαρητήρια αξίζουν, επίσης, στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς που υποστήριξαν ακούραστα την κοπιώδη και μεγάλη αυτή προσπάθεια.

Εύχομαι η νέα σχολική χρονιά που ξεκινά σε λίγες μέρες να μην δοκιμαστεί τόσο από την εξέλιξη της πανδημίας και να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Ο Δήμαρχος Λευκάδας

  Χαράλαμπος Καλός

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας Ανδρέα Κτενά για την ανακοίνωση των βάσεων των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2021 

Με αφορμή την σημερινή ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021, ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και σε όλες τις μαθήτριες της Λευκάδας, που συμμετείχαν στις φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις και έδωσαν τη δύσκολη μάχη τους κάτω από τις αντίξοες συνθήκες που προκάλεσε η πανδημία. 

Είσαστε πραγματικά άξιοι και άξιες επαίνων!

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων σηματοδοτεί για εσάς τους επιτυχόντες, την έναρξη ενός νέου, δημιουργικού και ξεχωριστού κεφαλαίου στη ζωή σας. Αυτό της Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, που συνιστά ένα σπουδαίο εφόδιο για την μετέπειτα εξέλιξή σας.

Όμως, εξίσου άξιοι συγχαρητηρίων είστε και όσοι δεν καταφέρατε την εισαγωγή σας σε κάποια Πανεπιστημιακή σχολή ή στη σχολή της επιλογής σας. Θέλω να σας πω να μην απογοητεύεστε, το μέλλον σας ανήκει και είμαι βέβαιος για την επαγγελματική σας καταξίωση και την κοινωνική σας αναγνώριση. Η επιτυχία στις Πανελλαδικές εξετάσεις ανοίγει μια σημαντική προοπτική, αλλά δεν είναι η μοναδική σας ευκαιρία. Η ζωή είναι γεμάτη προκλήσεις, η ζωή είναι μπροστά σας και πρέπει να συνεχίσετε να κυνηγάτε τους στόχους σας με επιμονή και πίστη στις δυνατότητές σας. 

Καλή επιτυχία στο ξεκίνημα της νέας σας πορείας και εύχομαι από καρδιάς να ‘χτίσετε’ το μέλλον που ονειρεύεστε.».

Συγχαρητήριο μήνυμα του Βουλευτή Ν. Λευκάδας Θανάση Καββαδά για τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές και στις μαθήτριες του Νομού Λευκάδας που πέτυχαν, φέτος μέσα σε πολύ αντίξοες συνθήκες, την εισαγωγή τους στα Πανεπιστήμια. 

Επίσης, θέλω να συγχαρώ και τα παιδιά που, μέσω του παράλληλου μηχανογραφικού, το οποίο για φέτος εφαρμόζεται για πρώτη φορά, πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΔΙΕΚ). 

Έδωσαν αγώνα και πέτυχαν σε αυτήν την ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία των πανελλαδικών εξετάσεων, μια διαδικασία που χρειάζεται πολύ διάβασμα αλλά και ψυχικό σθένος.

Τα προηγούμενα χρόνια, αφοσιώθηκαν στον στόχο τους, μελέτησαν σκληρά, θυσίασαν προσωπικό χρόνο. Ιδιαίτερα όμως τον τελευταίο χρόνο, μέσα στην πρωτοφανή συγκυρία της πανδημίας, που τους κράτησε μακριά από το σχολείο και τους καθηγητές, τους καθοδηγητές τους, χρειάστηκε παραπάνω προσπάθεια για να παραμείνουν προσηλωμένοι στο στόχο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και σήμερα ανταμείφθηκαν. 

Μαζί με τα παιδιά, αξίζουν συγχαρητήρια σε γονείς και εκπαιδευτικούς, για τη στήριξη και την ενθάρρυνση που έδωσαν απλόχερα, συμβάλλοντας στην επιτυχία τους. 

Στα παιδιά που δεν πέτυχαν το στόχο τους, θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία σε οτιδήποτε επιδιώξουν, και να θυμούνται ότι η ζωή είναι μπροστά τους, φέρνοντας ευκαιρίες κι ανοίγοντας δρόμους. 

Καλή αρχή!

 Συγχαρητήριο μήνυμα 

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους και όλες  που πετύχατε την εισαγωγή σας  στην ανώτατη βαθμίδα εκπαίδευσης, αποτέλεσμα μιας επίπονης προσπάθειας στη διάρκεια μιας σχολικής χρονιάς που επηρεάστηκε σημαντικά  από την πανδημία. Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία πετύχατε το στόχο σας με τη συμπαράσταση των καθηγητών και των γονέων σας , που και σε αυτούς αξίζουν συγχαρητήρια.

Οι σπουδές δεν είναι αυτοσκοπός, σας καθοδηγούν όμως στο ταξίδι εξερεύνησης της επιστήμης και της γνώσης.  Όσες και όσοι δεν είχαν τα αποτελέσματα που προσδοκούσαν θα πρέπει να ξέρουν ότι οι ευκαιρίες της ζωής δεν σταματούν εδώ. Τα όνειρα και οι στόχοι μπορούν πάντα να πραγματοποιηθούν με θέληση και επιμονή.

Να  σας συντροφεύουν  οι  στίχοι του μεγάλου μας  ποιητή Κ. Π. Καβάφη:

«…Κι ἂν εἶσαι στὸ σκαλὶ τὸ πρῶτο, πρέπει

νᾶσαι ὑπερήφανος κ’ εὐτυχισμένος.

Ἐδῶ ποῦ ἔφθασες, λίγο δὲν εἶναι ·

τόσο ποῦ ἔκαμες, μεγάλη δόξα.

Κι αὐτὸ ἀκόμη τὸ σκαλὶ τὸ πρῶτο

πολὺ ἀπὸ τὸν κοινὸ τὸν κόσμο ἀπέχει.

Εἰς τὸ σκαλὶ γιὰ νὰ πατήσεις τοῦτο

πρέπει μὲ τὸ δικαίωμά σου νᾶσαι

πολίτης εἰς τῶν ἰδεῶν τὴν πόλι…»

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ  

  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ  ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

  ΑΝΔΡΕΑΣ    ΠΟΛΙΤΗΣ

Προηγουμενο αρθρο
Kοινή ανακοίνωση των Δ.Ε.Ε.Π Νέας Δημοκρατίας Ιονίων Νήσων
Επομενο αρθρο
Υπογράφηκε η σύμβαση για την «επισκευή - συντήρηση του δρόμου στη θέση Αλαμανάτο προς οικισμό Πόρου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.