HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣυγχαρητήρια στον Τηλυκράτη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Συγχαρητήρια στον Τηλυκράτη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Η Διοίκηση του Α.Σ Αναγέννησης Τσουκαλάδων συγχαίρει τους παίκτες , την τεχνική ηγεσία και την Διοίκηση της ομάδας του Τηλυκράτη Λευκάδας, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος του 3ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής .
Ευχόμαστε η ομάδα του Τηλυκράτη την νέα αγωνιστική σεζόν να αγωνίζεται στην Super League 2 όπως της αξίζει .

Το Δ.Σ του Α.Σ Αναγέννησης Τσουκαλάδων

—————————————————————————————————————-

Προς : Α.Σ. ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ                   Λευκάδα, 25/4/2023

Αγαπητοί Φίλοι,

Εγώ προσωπικά, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Παράταξής μας, όσο και 

τα μέλη της Δημοτικής Κίνησης «ΟΛΟΙ για τη Λευκάδα», θέλουμε να 

σας συγχαρούμε για τη μεγάλη επιτυχία κατάκτησης του Πρωταθλήματος στον 3ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. 

Συγχαίρουμε θερμά το Διοικητικό Συμβούλιο, την τεχνική ηγεσία, τους ποδοσφαιριστές και όσους βοήθησαν σ’ αυτή την πολύ δύσκολη προσπάθεια.

Σε ότι αφορά τη συνέχεια, είμαστε σίγουροι ότι επιτέλους τα όνειρα θα πάρουν εκδίκηση, ώστε μετά από πολλά χρόνια προσμονής να μπορούμε όλοι οι Λευκαδίτες να απολαμβάνουμε το Ιστορικό Σωματείο μας στη Super League 2.

Με τις θερμές ευχές όλων μας για τα αποτελέσματα που θέλουμε και μπορούμε!   

Κωνσταντίνος Δρακονταειδής

Επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης

 «ΟΛΟΙ για τη ΛΕΥΚΑΔΑ»

Δημοτικός Σύμβουλος, Πρώην Δήμαρχος

————————————————————————————————-

Η οικογένεια του ΠΑΣ ΣΦΑΚΙΩΤΩΝ εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια  στην διοίκηση, τους προπονητές και τους παίχτες του Τηλυκράτη Λευκάδας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής κάνοντας έτσι ολόκληρο το νησί να  πανηγυρίζει μαζί του!

Ευχόμαστε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας, την πολυπόθητη άνοδο στη Super League 2 μέσα από τους επόμενους αγώνες, σκαλοπάτι το οποίο θα ανεβάσει κι άλλο το αθλητικό επίπεδο της Λευκάδας μας.

Ορμώμενοι της ευκαιρίας θέλουμε επίσης να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην Δόξα Λευκάδας ελπίζοντας να ακολουθήσει την ίδια πορεία της ανόδου στην Elite League.

Με εκτίμηση,

ΠΑΣ ΣΦΑΚΙΩΤΩΝ

———————————————————————————————————–

Προς : Α.Σ. ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Λευκάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συγχαίρει θερμά 

την Διοίκηση, τον προπονητή και τους συνεργάτες του, τους αθλητές 

και όλους όσοι συνέβαλαν στη μεγάλη επιτυχία κατάκτησης από τον Α.Σ. ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ του πρωταθλήματος στον 3ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής. 

Είναι μια πολύ σημαντική στιγμή για το Λευκαδίτικο Ποδόσφαιρο και γενικότερα για το Λευκαδίτικο Αθλητισμό.

Ευχόμαστε, ελπίζουμε και αισιοδοξούμε, ότι αυτή τη φορά είμαστε πολύ κοντά ώστε το όνειρο τόσων δεκαετιών να γίνει επιτέλους πραγματικότητα και να πανηγυρίσουμε όλοι την άνοδο της Ομάδας μας στη Super League2.

Καλή συνέχεια, καλή δύναμη, καλούς αγώνες, καλά αποτελέσματα!  

25/4/2023

Νομαρχιακή Επιτροπή Λευκάδας 
ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

—————————————————————————————————————

Συγχαρητήριο μήνυμα Δήμου Λευκάδας προς τον ΑΣ Τηλυκράτης Λευκάδας 

Ο Δήμος Λευκάδας συγχαίρει θερμά την ομάδα του Τηλυκράτη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, και εύχεται καλή επιτυχία στα μπαράζ ανόδου στην Superleague II.

Μια σπουδαία και ιστορική νίκη για τον Τηλυκράτη, μια κορυφαία αθλητική στιγμή για την Λευκάδα. Η διοίκηση, η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας έκαναν περήφανους ένα ολόκληρο νησί.

Επίσης, πολλά μπράβο σε όλους όσοι στηρίζουν την ομάδα, κυρίως τους φιλάθλους που είναι πάντα δίπλα στον Τηλυκράτη. 

Ο Δήμος Λευκάδας είναι και θα είναι πάντα αρωγός τόσο στην προσπάθεια του Τηλυκράτη, όσο και όλων των ομάδων μας.

Ψηλά ως την Ελάτη να φτάσεις Τηλυκράτη.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

———————————————————————————————————

Συγχαρητήρια Ανακοίνωση.

   Ο Πρόεδρος και τα Μέλη της Ε.Ε. της Ε.Π.Σ. Π.-Λ., συγχαίρουν την διοίκηση, τεχνική ηγεσία, ποδοσφαιριστές, το φίλαθλο κοινό της Λευκάδας και όλους όσους συνετέλεσαν για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος στον 3ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας!

Είναι μια ιστορική στιγμή για τον Τηλυκράτη, αλλά και για όλο το ποδόσφαιρο της Ένωσής μας και ευχόμαστε ολόψυχα να ολοκληρωθεί η επιτυχία αυτή στους αγώνες κατάταξης για την άνοδο στη Super League 2.

Για την Ε.Π.Σ. Πρέβεζας-Λευκάδας
Ο Πρόεδρος
Θωμάς Κάρτσακλας

———————————————————————————————-

Π.Ε. Λευκάδας: Συγχαρητήρια στον Τηλυκράτη από τον Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας Ανδρέας Κτενά

Τα συγχαρητήριά του προς τη διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και τους αθλητές της ομάδας Ποδοσφαίρου του Τηλυκράτη Λευκάδας, που στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή στον 3ο Όμιλο, εκφράζει ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς:

«Ο ιστορικός σύλλογος του Τηλυκράτη, η ομάδα όλης της Λευκάδας, που είχα την τιμή να υπηρετήσω για πολλά χρόνια, κατέκτησε πανάξια το Πρωτάθλημα της Γ ́ Εθνικής και βρίσκεται, για πρώτη φορά, ένα βήμα πριν την Super League 2!!!

Θα ήθελα από καρδιάς να συγχαρώ όλους όσους συντέλεσαν στη μεγάλη αυτή επιτυχία και κυρίως τους “πρωταγωνιστές” εντός του γηπέδου, τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, τον προπονητή κ. Παντζιαρά, που πλέον γράφει με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία του συλλόγου, το τεχνικό επιτελείο, τον φίλαθλο κόσμο, που στήριξε την προσπάθεια με την φυσική του παρουσία στους αγώνες αλλά και οικονομικά, και βεβαίως το Διοικητικό Συμβούλιο του Τηλυκράτη, την παρέα αυτή, που, σε δύσκολες εποχές, επενδύει πολλά χρήματα και προσωπικό χρόνο, για να δούμε τον Τηλυκράτη μας στα “μεγάλα σαλόνια”!

Διακρίσεις, όπως αυτή του Τηλυκράτη, μας κάνουν υπερήφανους και προβάλλουν πανελληνίως τη Λευκάδα και αποδεικνύουν την δυναμική της. 

Ως Περιφέρεια θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στον Τηλυκράτη μας με όσες δυνατότητες μας παρέχονται!

Σας ευχαριστούμε που μας γεμίσατε υπερηφάνεια με την ιστορική επιτυχία σας και είμαι βέβαιος ότι σε λίγο καιρό, θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί το όνειρο της ανόδου στην Super League 2!!

Καλή επιτυχία στη συνέχεια της προσπάθειάς σας!».

——————————————————————————————————————–

ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ 

Θερμά συγχαρητήρια στον Τηλυκράτη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Παίκτες, προπονητές και παράγοντες έφεραν μια σπουδαία επιτυχία στο νησί μας. Ευχόμαστε να συνεχιστεί με την κατάκτηση μιας από τις προνομιούχες θέσεις που θα οδηγήσει το σύλλογο στη Super League 2

————————————————————————————————

Προηγουμενο αρθρο
Πρόσληψη προσωπικού για την κάλυψη παροδικών αναγκών του προγράμματος καταπολέμησης του δάκου στην ΠΕ Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Θέσεις απασχόλησης στη Λευκάδα από 24/04 έως 30/04

1 Σχόλιο

  1. ΔΗΜΉΤΡΗΣ (ΤΑΚΗΣ) ΓΑΝΤΖΙΑΣ
    24 Απριλίου 2023 at 14:52 — Απάντηση

    Πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσους συνετέλεσαν σ’ αυτή την επιτυχία του Τηλυκράτη μας και εύχομαι να συνεχιστεί και στα μπαράζ ανόδου για την SL2 !

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.