HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣυλλήψεις στη Λευκάδα για ηχορύπανση και ναρκωτικά

Συλλήψεις στη Λευκάδα για ηχορύπανση και ναρκωτικά

Συνελήφθησαν πέντε άτομα -κατά περίπτωση- για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών στη Ζάκυνθο, την Κέρκυρα και τη Λευκάδα 

Συνελήφθησαν, από τις απογευματινές ώρες χθες (19.09.2023) έως τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (20.09.2023), στη Ζάκυνθο, την Κέρκυρα και τη Λευκάδα, από αστυνομικούς των αντίστοιχων Διευθύνσεων Αστυνομίας, -5- άτομα -κατά περίπτωση- για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Πιο αναλυτικά, στο Λαγανά Ζακύνθου, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), δύο αλλοδαποί, σε αντίστοιχες περιπτώσεις, για κατοχή μικροποσοτήτων κοκαΐνης.  

Επιπλέον, στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν δύο ανήλικοι ημεδαποί καθώς διαπιστώθηκε να καλλιεργούν σε γλάστρες, σε υπαίθριο χώρο περιφερειακά της πόλης, -5- δενδρύλλια κάνναβης.

Τέλος, στη Λευκάδα, από αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ, συνελήφθη αλλοδαπός, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες κατεργασμένης κάνναβης. 

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.


Συνελήφθησαν -2- άτομα για ηχορύπανση, σε καταστήματα στη Λευκάδα και τη Ζάκυνθο 

Συνελήφθησαν, τις βραδινές ώρες χθες (19.09.2023) και τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (20.09.2023), στις περιοχές Βασιλική Λευκάδας και Λαγανά Ζακύνθου, από αστυνομικούς των αντίστοιχων Διευθύνσεων Αστυνομίας, ημεδαπός -ιδιοκτήτης- και αλλοδαπός -υπεύθυνος- καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, για λειτουργία μουσικής που υπερέβαινε το επιτρεπτό όριο θορύβου.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Προηγουμενο αρθρο
Το φάντασμα της Γύρας 
Επομενο αρθρο
Κατασκήνωση 2023: Πραγματική «Εμπειρία Ζωής»! 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.