HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣυλλυπητήρια για τον τραγικό χαμό του Μπάμπη Λάζαρη και της συζύγου του, Κατερίνας

Συλλυπητήρια για τον τραγικό χαμό του Μπάμπη Λάζαρη και της συζύγου του, Κατερίνας

 Εκ του Δ.Σ. της Φιλαρμονικής Εταιρίας Λευκάδας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λευκάδα 21-10-2022

     Το Δ.Σ. και όλο το σώμα της Φιλαρμονικής Εταιρίας Λευκάδας εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους των αδικοχαμένων Μπάμπη Λάζαρη και της συζύγου του Κατερίνας.

Η απώλεια τους είναι μεγάλη για την Λευκάδα και ακόμα μεγαλύτερη για την Φιλαρμονική μας, που πάντα τους είχε κοντά της σε κάθε της προσπάθεια.

  Στα παιδιά τους Κασσιανή και στον ¨δικό¨ μας Διονύση εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας και  τους ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο.

      Εκ του Δ.Σ. της Φιλαρμονικής Εταιρίας Λευκάδας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Μουσικοφιλολογικού Ομίλου «Ορφεύς 1937» καθώς και όλη η οικογένεια του «Ορφέα» Λευκάδας εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη για τον τραγικό χαμό του Μπάμπη Λάζαρη και της συζύγου του, Κατερίνας. Ο εκλιπών πρόσφερε πολύτιμη αρωγή στον Όμιλο από τη θέση του ως μέλος του συμβουλίου. 

Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του. 

Το ΔΣ

Προηγουμενο αρθρο
Δελτίο Τύπου της Λέσχης Καλαθοσφαίρισης Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Νέα διαδικτυακή ομάδα των απανταχού Αγιοπετριτών και φίλων του Αγίου Πέτρου Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.