HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣυμμετοχές  για την  συναυλία αλληλεγγύης που διοργανώνει η ΕΛΜΕ και ΣΕΠΕ 

Συμμετοχές  για την  συναυλία αλληλεγγύης που διοργανώνει η ΕΛΜΕ και ΣΕΠΕ 

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ  ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑΣ 

Ο σύλλογος εργαζομένων ΚΑΛΕΙ τους εργαζόμενους του νοσοκομείου, του κέντρου  ημέρας Λευκάδας και του κέντρου υγείας Βασιλικής στη Χριστουγεννιάτικη συναυλία  αλληλεγγύης που συνδιοργανώνουν η ΕΛΜΕ και ο ΣΕΠΕ Λευκάδας την Πέμπτη 21  Δεκεμβρίου 2023, στις 6:00μμ στην κεντρική πλατεία Λευκάδας. 

Η συναυλία πραγματοποιείται από καθηγητές και μαθητές του μουσικού σχολείου  Λευκάδας με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για την οικονομική στήριξη μαθήτριας. ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να εκφράσουμε έμπρακτα τη στήριξη και την αλληλεγγύη  μας και να συμμετέχουμε στην προσπάθεια αυτή !

———————-

Το Εργατικό Κέντρο Λευκάδας- Βόνιτσας συμμετέχει και στηρίζει την πρωτοβουλία της ΕΛΜΕ και του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για την πραγματοποίηση της συναυλίας αλληλεγγύης για την οικονομική ενίσχυση μαθήτριας. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία της Λευκάδας την Πέμπτη 21 Δεκέμβρη στις 18:00.

Η αλληλεγγύη που προέρχεται από το λαό για το λαό μέσα από τους φορείς του, και όχι από το δήθεν  «φιλάνθρωπο ενδιαφέρον» διάφορων λαμπερών διοργανωτών «γκαλά», είναι όπλο στα χέρια του λαού και πηγή δύναμης.   

Καλούμε τους εργαζόμενους του νησιού να συμμετάσχουν μαζικά σε αυτή την πρωτοβουλία!

———————–

Η αλληλεγγύη το όπλο μας!!!

Η δημοτική κίνηση «Λευκάδα Ανάποδα», στηρίζει, συμμετέχει και καλεί τους Λευκαδίτες και τις Λευκαδίτισσες  στη συναυλία αλληλεγγύης, που διοργανώνει η ΕΛΜΕ και η ΣΕΠΕ Λευκάδας, την Πέμπτη 21/12, 6.00 μμ στην Κεντρική Πλατεία Λευκάδας.

Λευκάδα, 20/12/2023

———————————–

Η πρωτοβουλία για την διάσωση της περιοχής του Κάστρου καλεί όλους τους Λευκαδίτες και Λευκαδιτισσες να συμμετέχουν στη συναυλία αλληλεγγύης που διοργανώνει η ΕΛΜΕ και ΣΕΠΕ την Πέμπτη 21/12, 6.00 μμ στην Κεντρική Πλατεία 

Προηγουμενο αρθρο
Kάναμε πετάλι για να βοηθήσουμε μικρή μας φίλη
Επομενο αρθρο
Ευχαριστήριο Φιλαρμονικής Εταιρίας Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.