HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕυχαριστήριο Φιλαρμονικής Εταιρίας Λευκάδας

Ευχαριστήριο Φιλαρμονικής Εταιρίας Λευκάδας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  

Με μία δίδυμη συναυλία, Αφιέρωμα στην Μαρία Κάλλας,  η Φιλαρμονική  Εταιρία Λευκάδος , γιόρτασε τα 173 χρόνια της στις 10 και 11 Δεκεμβρίου 2023.

Η Mezzo soprano Ιωάννα Βρακατσέλη και η Soprano Αγάπη Παπαμήτσου, χάρισαν στην Λευκάδα και στους φίλους της Φ.Ε.Λ. δύο ανεπανάληπτες και υπέροχες βραδιές.

Υπό την διεύθυνση του αρχιμουσικού Θεμιστοκλή Μεσσήνη,  οι δύο καλλιτέχνιδες μας ταξίδεψαν μουσικά στις καλύτερες στιγμές της μεγάλης ντίβας της όπερας, Μαρίας Κάλλας.

Αριες από την Casta Diva και την Carmen μέχρι το θρυλικό Voi  lo sapete o mama, ήχησαν σαν βάλσαμο στις καρδιές των φίλων και μελών που κατέκλυσαν ασφυκτικά την αίθουσα συναυλιών και τις δύο βραδιές. Δύο βραδιές που θα θέλαμε να μην τελειώσουν ποτέ.Αλλά όλα τα όμορφα κάποτε τελειώνουν.

Ανταμοιβή μας ήταν τα χαμογελαστά πρόσωπα των θεατών που τα κάναμε ακόμα πιο χαρούμενα στο κέρασμα που τους περίμενε κατά την έξοδό τους από την αίθουσα.

Αξίζει να σημειωθεί η τίμηση από το Δ.Σ. της Φιλαρμονικής, του Πλωτάρχη του Πολεμικού Ναυτικού Δημήτρη Μαλακάση, για την  πολύτιμη  προσφορά του στη Φιλαρμονική μας καθώς και η απονομή επαίνων στους δυο μαθητές μας Γράψα Στέφανο και Μαργέλη Παναγιώτα, για την επιτυχία τους στις Πανελλαδικές και την είσοδό  τους σε σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Ένα άλλο σημαντικό γεγονός που έλαβε χώρα στα διαλείμματα των παραστάσεων ήταν η προβολή του βίντεο της νέας δράσης της Φ.Ε.Λ.  με τίτλο ` Γίνε μέρος της Ιστορίας της Φιλαρμονικής-Γίνε νονός μιας στολής της Φ.Ε.Λ.` , το οποίο συγκίνησε βαθιά αλλά  η ανταπόκριση των φίλων του Σωματείου η οποία συνεχίζεται καθημερινά ,είναι ακόμα πιο συγκινητική.(Τις επόμενες ημέρες η δράση αυτή θα προβληθεί επίσημα με όλες τις λεπτομέρειες, σε όλα τα μέσα.)

Θερμότατες ευχαριστίες στον Δήμο Λευκάδας και το Πνευματικό κέντρο για την συνδιοργάνωση ,to Boschetto HTL , το Αρχονταρίκι bakery για την προσφορά του κεράσματος  και τα ανθοπωλεία  Azalea και Gourioti Flowers για τις υπέροχες ανθοδέσμες.

Το μεγαλύτερο ευχαριστώ πάει στους αναρίθμητους φίλους της Φ.Ε.Λ. για την ανταπόκρισή τους  και με την υπόσχεση από εμάς  ότι τα καλύτερα είναι αυτά που θα έρθουν.

Εκ  του Δ.Σ. της Φιλαρμονικής Εταιρίας Λευκάδας 

        Η Πρόεδρος       Ο Γ.Γραμματέας

       Μήτσουρα Βασιλική       Μελάς Φίλιππος

Προηγουμενο αρθρο
Συμμετοχές  για την  συναυλία αλληλεγγύης που διοργανώνει η ΕΛΜΕ και ΣΕΠΕ 
Επομενο αρθρο
Τραυματισμός κυνηγού από αγριογούρουνο στην Καρυά

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.