HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣυμμετοχή της Μπαντίνας του Μουσικού Σχολείου Λευκάδας στο 6ο Διεθνές Συνέδριο Ελληνικών Φιλαρμονικών

Συμμετοχή της Μπαντίνας του Μουσικού Σχολείου Λευκάδας στο 6ο Διεθνές Συνέδριο Ελληνικών Φιλαρμονικών

ΘΕΜΑ: Συμμετοχή της Μπαντίνας του Μουσικού Σχολείου Λευκάδας στο 6ο Διεθνές Συνέδριο Ελληνικών Φιλαρμονικών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    Την Κυριακή 27 Ιουνίου 2021 η Μπαντίνα του Σχολείου μας θα συμμετάσχει με βιντεοσκοπημένη συναυλία της στο 6ο Διεθνές Συνέδριο Ελληνικών Φιλαρμονικών.

    Το συνέδριο, που διοργανώνεται φέτος από το Τμήμα Μουσικής Τέχνης και Επιστήμης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και την Ελληνική Φιλαρμονική Εταιρεία, αποτελεί ένα σπουδαίο επιστημονικό και καλλιτεχνικό γεγονός και ως εκ τούτου η συμμετοχή του συνόλου του Σχολείου μας, μας τιμά ιδιαιτέρως .

   Πληροφορίες για το συνέδριο καθώς και το πλήρες πρόγραμμά του μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.uom.gr/9995-6o-diethnes-synedrio-ellhnikon-filarmonikon-25-27-6-2021-analytiko-kai-perilhptiko-programma-toy-synedrioy?fbclid=IwAR1XSOTRBcgFUZUOJx1AYByf5n2Da26nYObiWp-ujnP8lz-4apILcQIGLHE

  Το πρόγραμμα που θα παρουσιάσει η Μπαντίνα μας θα περιλαμβάνεται και στη συναυλία που θα δώσει το σύνολο την ερχόμενη Δευτέρα 28/06 στο προαύλιο του Μουσικού Σχολείου και για την οποία θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.

 Ο Δ/ντης
 Νίκος Κονιδάρης

Προηγουμενο αρθρο
Καταργείται η μάσκα σε εξωτερικούς χώρους – Τέλος τα self tests στους εμβολιασμένους
Επομενο αρθρο
Λειτουργία Κατασκηνώσεων Ιεράς Μητροπόλεώς μας για το καλοκαίρι 2021

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.