HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣυνάντηση Δήμαρχου με Διευθυντή ΔΕΔΔΗΕ Άρτας και Προϊστάμενο Καταστήματος Λευκάδας

Συνάντηση Δήμαρχου με Διευθυντή ΔΕΔΔΗΕ Άρτας και Προϊστάμενο Καταστήματος Λευκάδας

Λευκάδα, 05/02/2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τον Δήμαρχο  Λευκάδας κ. Ξενοφώντα Βεργίνη  επισκέφτηκαν  σήμερα το μεσημέρι  ο Διεθυντής  ΔΕΔΔΗΕ  Άρτας –Λευκάδας- Πρέβεζας    κ. Φώτης Χαραλάμπης και ο Προϊστάμενος Τοπικού  Πρακτορείου ΔΕΔΔΗΕ Λευκάδας κ. Πλάτωνας  Σταματέλος  οι οποίοι τον ενημέρωσαν  για την  ολοκλήρωση  της υπογειοποίησης  του εναέριου   δικτύου  από Άγιο Αντώνιο  μέχρι τη  πλωτή  γέφυρα (παράλληλα  με τον νέο δρόμο).  Επίσης ,  τους επόμενους μήνες  προβλέπεται  να  υπογειοποιηθεί το εναέριο  δίκτυο  στην δασική  περιοχή  της Ι.Μ Φανερωμένης  καθώς  και από τα  Πευκούλια  προς τον Άγιο Νικήτα.

Ο κ. Δήμαρχος  ζήτησε  επίσης και την υπογειοποίηση  του δικτύου  Λευκάδα-Τσουκαλάδες – Πευκούλια   και οπωσδήποτε   των καλωδίων  στην  Παλιά Πόλη . Ο κ. Διεθυντής  αποδέχτηκε  να ολοκληρωθούν οι μελέτες  για Παλιά Πόλη  και Λευκάδα -Τσουκαλάδες Πευκούλια  το 2024 και να υλοποιηθούν  το 2025.

Από το Γραφείο Δημάρχου

Προηγουμενο αρθρο
Έκοψε την πίτα του ο   σύλλογος «Άγιος Αθανάσιος» Φρυνίου
Επομενο αρθρο
ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΟ ΦΩΣ σκηνοθετημένες από μια ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.