HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣυνάντηση «Ορφέα»  με τον Δήμαρχο Λευκάδας

Συνάντηση «Ορφέα»  με τον Δήμαρχο Λευκάδας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ’’ΟΡΦΕΑ’’ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Στις 12-02-2024 εκπρόσωποι του Δ.Σ. του Μουσικοφιλολογικού Ομίλου Λευκάδας ’’ΟΡΦΕΥΣ’’ συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Λευκάδας κ. Ξενοφώντα Βεργίνη. Παρών στην συνάντηση ήταν και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Σπύρος Βεργίνης. 

Ο κ. Δήμαρχος ανέπτυξε στους παρευρισκομένους το όραμα του για την δημιουργία ενός νέου φορέα πολιτισμού που θα συνδέεται με ευρωπαϊκά προγράμματα τονίζοντας την δυσλειτουργία του καταργηθέντος πλέον πνευματικού κέντρου. Ο κ. Δήμαρχος θέλει να δημιουργηθεί ένας οργανισμός Τέχνης και Πολιτισμού με την συνεργασία των πολιτιστικών σωματείων του νησιού, που θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και τα οποία ανεπηρέαστα και χωρίς το άγχος της οικονομικής επιβίωσης, θα παράγουν πολιτισμό και ιστορία. Για τον κ. Δήμαρχο ο πολιτισμός είναι θέμα υψίστης σημασίας που πρέπει να συνδεθεί με όλους τους υπόλοιπους τομείς της ζωής του νησιού. 

Τα μέλη του Δ.Σ. του Ομίλου μας, υποσχεθήκαμε ότι θα σταθούμε αρωγοί μιας τέτοιας προσπάθειας τόσο με ιδέες και προτάσεις όσο και με εθελοντική εργασία. 

Το Δ.Σ.

Προηγουμενο αρθρο
Δράση του Κέντρου Κοινότητας στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Παιδικού Καρκίνου
Επομενο αρθρο
Θ. Καββαδάς: Αυτοψία, προμετρήσεις και εκπόνηση μελετών σε 5 σχολικά κτίρια της Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.