HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣυναυλία Μουσικού Σχολείου αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη
Προηγουμενο αρθρο
Θ. Καββαδάς: «Με 11 άτομα για 3 μήνες ενισχύεται η Αστυνομική Διεύθυνση Λευκάδας»
Επομενο αρθρο
«Κόλαφος» το ιατροδικαστικό πόρισμα για τη Μαλένα και την Ίριδα - «Βίαιος μηχανισμός θανάτου»

1 Σχόλιο

  1. ΦΑΙΔΡΑ
    28 Ιουνίου 2022 at 17:05 — Απάντηση

    Εξαιρετική η παράσταση. Ανάμεικτα τα συναισθήματα. Συγκίνηση .Χαρά. Περηφάνεια. Η “όμορφη πόλη” της ΛΕΥΚΑΔΑΣ έγινε πανέμορφη από τις μελωδίες. Θερμά συγχαρητήρια σ όλους τους συντελεστές της ξεχωριστής βραδιάς. Ιδιαίτερα, στους μαθητές και στους καθηγητές του Μουσικού Γυμνασίου .
    Με την υπέροχη δουλειά τους , απότισαν φόρο τιμής σ’ έναν από τους μεγαλύτερους Eλληνες συνθέτες του 20ου αιώνα και έφεραν τη νεότερη γενιά σ’ επαφή με το έργο του. Η μουσική που για τους μεγαλύτερους αποτελεί βίωμα και είναι απόλυτα συνδεδεμένη με τη ζωή και την ιστορία του δεύτερου μισού του προηγούμενου αιώνα, γίνεται τώρα κομμάτι της ζωής και της νέας γενιάς, η οποία μπορεί όχι μόνο να μαθαίνει τα γεγονότα και να ακολουθεί την ιστορική πορεία, αλλά να γίνεται κοινωνός και των συναισθημάτων και των συγκινήσεων που έζησαν οι γονείς και οι παππούδες τους, χάρη στο έντονο συγκινησιακό φορτίο που φέρουν τα τραγούδια αυτά για δεκαετίες ολόκληρες.

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.