HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣυνεδριάζει την Τρίτη 4/7 η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου – Τα θέματα

Συνεδριάζει την Τρίτη 4/7 η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου – Τα θέματα

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Σύμφωνα με τις δ/ξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 όπως αυτό αντικαταστάθηκε από το άρθρο 77 του Ν. 4555/18 και τις δ/ξεις του άρθρου 78 του Ν. 4954/22, σας καλούμε την Τρίτη 4/7/2023 και ώρα 10:00 σε  τακτική, δια ζώσης, συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, στο Διοικητήριο, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:

ΘΕΜΑ 1ο: Απόφαση Ο.Ε. περί έγκρισης πρακτικών –ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης- της επιτροπής διενέργειας / αξιολόγησης προσφορών ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού κάτω των ορίων με σφραγισμένες προσφορές για την  παροχή υπηρεσίας «ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΟΓΚΩΔΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΒΙΟΑΠΟΔΟΜΗΣΙΜΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ», με εκτιμώμενη αξία  149.998,46€ με Φ.Π.Α.24%, και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής και κατακύρωσης αποτελέσματος.

Εισηγητής: Αναστάσιος Γαζής, Πρόεδρος Ο.Ε., Αντιδήμαρχος

ΘΕΜΑ 2ο: Απόφαση Ο.Ε. για έγκριση πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης ηλεκτρονικού διαγωνισμού του έργου: «ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΚΑΤΩΧΩΡΙΟΥ & ΛΟΙΠΩΝ ΟΔΩΝ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ», με προϋπολογισμό 330.000,00 € με Φ.Π.Α. και Α/Α  συστήματος 198458.

Εισηγητής: Σπυρίδων Λύγδας, Αντιδήμαρχος

ΘΕΜΑ 3ο: Απόφαση Ο.Ε. για έγκριση πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης ηλεκτρονικού διαγωνισμού του έργου «Ήπιες, Φιλικές προς το περιβάλλον παρεμβάσεις στη Λιμνοθάλασσα Αβλέμονα» με προϋπολογισμό 2.540.000 € με ΦΠΑ και Α/Α  συστήματος 196273.

Εισηγητής: Σπυρίδων Λύγδας, Αντιδήμαρχος

ΘΕΜΑ 4ο: Απόφαση Ο.Ε.  για έγκριση των  όρων διακήρυξης και καθορισμό ημερομηνίας δημοπράτησης  ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού  του έργου «Κατασκευή μίας (1) Μονάδας Κομποστοποίησης Βιοαποβλήτων δυναμικότητας 700 t/έτος περίπου για την εξυπηρέτηση του Δήμου Μεγανησίου προς παραγωγή υψηλής ποιότητας compost» , με προϋπολογισμό 1.313.394,31€ με ΦΠΑ.

Εισηγητής: Αναστάσιος Γαζής, Πρόεδρος Ο.Ε., Αντιδήμαρχος

ΘΕΜΑ 5ο: Απόφαση Ο.Ε. για έγκριση μετακίνησης αιρετών εκτός έδρας για εκτέλεση υπηρεσίας.

Εισηγητής: Αναστάσιος Γαζής, Πρόεδρος Ο.Ε., Αντιδήμαρχος

ΘΕΜΑ 6ο: Απόφαση Ο.Ε. για έγκριση κίνησης εκτός ορίων Νομού, υπηρεσιακών  οχημάτων Δήμου Λευκάδας. 

Εισηγητής: Σπυρίδων Λύγδας, Αντιδήμαρχος

Προηγουμενο αρθρο
Μήπως η Ελλάδα το παράκανε με τον τουρισμό;
Επομενο αρθρο
Δήμος Λευκάδας: Κατασκευή οδών σχεδίου πόλης Νυδριού - Μεγάλου Αυλακίου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.