HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Λευκάδας: Πάμε όπως τότε: «Στρατηγέ μου, ιδού ο στρατός σας»!

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Λευκάδας: Πάμε όπως τότε: «Στρατηγέ μου, ιδού ο στρατός σας»!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πάμε όπως τότε: «Στρατηγέ μου, ιδού ο στρατός σας»!

Σε μια απροκάλυπτη και ξεδιάντροπη κίνηση προστασίας, υπεράσπισης των κίτρινων κονδυλοφόρων ίσως και επηρεασμού της Δικαιοσύνης, η Ν.Δ. έσπευσε να εκδώσει ανακοίνωση συμπαράστασης στον εκδότη Κουρτάκη και τον δημοσιογράφο της εφημερίδας “ΤΑ ΝΕΑ” Παπαχρήστο για την σε βάρος τους αγωγή που κατέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας, αφού δεν ανταποκρίθηκαν στο εξώδικο που τους έστειλε για ανάκληση των συκοφαντιών τους. 

Πρόκειται για μια ακραία, πρωτοφανή και προκλητική κίνηση για πολιτικό κόμμα, που είναι ενδεικτική του τρόπου άσκησης της εξουσίας, άκρως αποκαλυπτική της εξάρτησης και τελικά της υποτέλειας της Ν. Δ. στους μιντιάρχες, ως συνέχεια των παλαιοδεξιών «καλών» πρακτικών!

Επιπλέον, αναδεικνύει τη δυναμική και την… βαρύτητα του γνωστού “μεγάλου χορηγού” της δεξιάς, “κουμπάρου” της Ντόρας, που τυγχάνει φίλος του Κουρτάκη, ιδιοκτήτης της συγκεκριμένης εφημερίδας, αφεντικό του Παπαχρήστου και όχι μόνο!

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ  

27/1/2021

Προηγουμενο αρθρο
Ο Άη Δονάτος χιονισμένος
Επομενο αρθρο
5.000 ευρώ από τον Πρόεδρο της Βουλής στην Εταιρεία Λευκαδικών Μελετών με πρωτοβουλία του βουλευτή

3 Σχόλια

  1. ΚΩΣΤΑΣ
    29 Ιανουαρίου 2021 at 19:22 — Απάντηση

    Τι να πεις! Οι άνθρωποι θέλουν να μείνει μια εφημερίδα μόνο! Όποια τους χαίδεύει τ’ αυτιά! Κάτι που είναι εντελώς αντίθετο με κάθε έννοια Δημοκρατίας!

    • Χρήστος
      31 Ιανουαρίου 2021 at 08:57 — Απάντηση

      Ο Τραμπ έχει παντού θαυμαστές!!!!

  2. ΧΒ
    29 Ιανουαρίου 2021 at 16:43 — Απάντηση

    ουτε ο Ανδρ Παπανδρεου ,την εποχη της Δημητρας και των παμπερς ,ουτε ο Μητσοτακης με την αυριανη ,ουτε ο Καραμανλης της ντολυ ,κατεφυγαν σε ΑΓΩΓΗ ,αλλο μυνηση για συκοφαντικη δυσφημηση ,που ειναι ποινικο δικαστηριο με μαρτυροες κλπ και αλλο ΑΓΩΓΗ αστικη ,οσοι καταλαβαινουν την διαφορα ξερουν και γιατι κανεις αλλος πρωθυπουργος η πολιτικος πλην καμμενου δεν κατεφυγε σε αγωγες ,,,αυτα

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.