HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣφράγιση επιχείρησης πάρκινγκ στους Εγκρεμνούς

Σφράγιση επιχείρησης πάρκινγκ στους Εγκρεμνούς

Με απόφαση της Περιφερειάρχου Ιονίων Νήσων κ. Ρόδης Κράτσα σύμφωνα με την οποία η σφράγιση του υπαίθριου σταθμού θα πραγματοποιηθεί μετά από τριάντα (30) ημερολογιακές ημέρες από την κοινοποίηση της σχετικής απόφασης σφράγισης σύμφωνα με τα όσα ορίζονται στην υπ. αριθμ. Οικ. 20612/1759/2013 απόφαση του Υφυπουργού Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων.

Ο εκμεταλλευτής του παραπάνω υπαίθριου σταθμού στον οποίο κοινοποιείται η παρούσα απόφαση είναι υποχρεωμένος:

α) Εντός δέκα (10) ημερών το αργότερο από τη κοινοποίηση της απόφασης να απομακρύνει αντικείμενα και οχήματα από τον χώρο του σταθμού.

β) Να παρευρίσκεται κατά την σφράγιση του σταθμού για να συνυπογράψει το πρακτικό σφράγισης που θα συνταχθεί αφού ειδοποιηθεί έγκαιρα με κάθε πρόσφορο μέσο από την αρμόδια υπηρεσία.

γ) Το αργότερο σε πέντε (5) ημέρες από της ημέρας της σφράγισης να τοποθετήσει στην είσοδο του σφραγισμένου σταθμού και σε μέγιστη απόσταση 0,50 μέτρου έμπροσθεν και κατά πλάτος αυτής μεταλλικά κολωνάκια πεζοδρομίου ή μεταλλικές ανοιγόμενες –ανορθούμενες μπάρες επί σταθερής βάσεως ελάχιστου ύψους 0,50μέτρου και μέγιστου ύψους 1,00 μέτρου τα οποία ενώνονται μεταξύ τους μέσω ειδικής βάσεως στην κορυφή τους με αλυσίδα επί της οποίας και σε εμφανές σημείο της υποχρεωτικά πρέπει να τοποθετηθεί πινακίδα διαστάσεων 1,00μ. χ 0,60μ. που να φέρει την ένδειξη:« ΚΛΕΙΣΤΟΝ ΣΦΡΑΓΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ»

Πηγή: https://meganisinews.eu/

Προηγουμενο αρθρο
Σεισμός στην Κρήτη 5,8 Ρίχτερ- Ένας νεκρός - εννέα τραυματίες
Επομενο αρθρο
Rapid tests στους κατοίκους της Κοινότητας Κατούνας την Τρίτη 28-9-2021

2 Σχόλια

  1. μάκής μέλάς
    27 Σεπτεμβρίου 2021 at 19:13 — Απάντηση

    Έκέί όί άλλόί ήτάν νόμίμόί;;;; Ή δέν έγίνέ σ άύτόύς έλέγχός ή τήν ήμέρά πόύ έγίνέ έλέγχός έίχάν κλέίσέί;;;; Ή όί έλέγχόί έίνάί άνάλόγίκόί;;;; Ή έχέί σήμάσίά πόύθέ κάί πόίός έίνάί ό κάθένάς κάί πώς …άντίδρά;;;;

  2. Νοτιος
    27 Σεπτεμβρίου 2021 at 15:45 — Απάντηση

    Εντός δέκα (10) ημερών το αργότερο…!!!!
    Γελαει ο κοσμος με την ασχετοσύνη.Τωρα το πηρατε χαμπαρι,ε..
    Ολο το καλοκαιρι δεν ηταν παρανομος!! Φωστηρες μου σαν δε ντρεπεστε..

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.