HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣύλλογος Βορειοηπειρωτών Λευκάδας: αποκατάσταση της αλήθειας

Σύλλογος Βορειοηπειρωτών Λευκάδας: αποκατάσταση της αλήθειας

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ 

Με την παρούσα ανακοίνωσή θέλουμε να γνωστοποιήσουμε προς όλους την θέση  του Δ.Σ. του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών Λευκάδας αναφορικά με πρόσφατα  δημοσιεύματα στον τοπικό ηλεκτρονικό τύπο.  

Συγκεκριμένα διαβάσαμε με έκπληξη ανάρτηση ιστοσελίδας με τον τίτλο «Ο  Σύλλογος Βορειοηπειρωτών Λευκάδας έκανε επίτιμο μέλος τον κ. Ξενοφώντα  Βεργίνη». Επικοινωνήσαμε αμέσως με την διεύθυνση της ηλεκτρονικής εφημερίδας για την εμπλοκή του ονόματος του συλλόγου μας δίχως να έχουμε καμία απολύτως  εμπλοκή ή σχέση. Κατόπιν η ιστοσελίδα διόρθωσε το λάθος και ζήτησε συγνώμη για  την αναστάτωση. 

Θεωρήσαμε ότι το θέμα είχε λήξει αλλά δυστυχώς υπήρξε συνέχεια. Αυτή τη φορά  στη προσωπική του σελίδα στο Facebook ο κ. Ξενοφώντας Βεργίνης μας  ευχαριστούσε που τον κάναμε επίτιμο μέλος παρουσιάζοντας ένα δεύτερο έγγραφο  που έφερε το λογότυπο μας δίχως εμείς να το υπογράφουμε ή να έχουμε κάποια  εμπλοκή. Ήρθαμε αμέσως σε επικοινωνία με το γραφείο του κ. Βεργίνη όπου μας  ζήτησαν συγγνώμη διαβεβαιώνοντάς μας ότι έγινε λάθος και θα το διορθώσουν,  όπως και έγινε. 

Προς αποκατάσταση της αλήθειας θέλουμε να ενημερώσουμε τα μέλη μας και την  τοπική κοινωνία της Λευκάδας ότι ο Σύλλογος Βορειοηπειρωτών Λευκάδας δεν ανακήρυξε τον κ. Ξενοφώντα Βεργίνη επίτιμο μέλος του και δεν έχει καμία απολύτως  σχέση και ανάμειξη με τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα.  

Διαχρονικά το Δ.Σ. του Συλλόγου μας δεν αναμειγνύεται στα εκλογικά πράγματα του  τόπου και εφιστούμε την προσοχή λοιπόν για να μην γίνονται τέτοιου είδους  παραπληροφορήσεις, πραγματικά δεν έχουμε κανένα πρόβλημα ούτε με την  εφημερίδα, ούτε και με τον κ. Ξενοφώντα Βεργίνη. Επίσης, κανένα μέλος του  Διοικητικού μας Συμβουλίου δεν είναι υποψήφιος στις προσεχείς αυτοδιοικητικές  εκλογές, διότι ο σκοπός του Συλλόγου μας είναι να εξυπηρετεί το κοινό καλό όλων  των Βορειοηπειρωτών, μη αποσκοπώντας σε προσωπικά οφέλη. Ευτυχώς για μας,  έχουμε πάρα πολλά αξιόλογα άτομα που μπορούν να μας εκπροσωπήσουν επάξια  στις προσεχείς εκλογές και τα οποία δεν είναι μέλη του Δ.Σ. 

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους Βορειοηπειρώτες και να ξέρουν ότι θα  είμαστε δίπλα τους, ανεξαρτήτως σε ποιον συνδυασμό βρίσκονται. Τέλος, τα μέλη  του συλλόγου μας είναι ελεύθερα να στηρίξουν όποιον συνδυασμό επιθυμούν. 

Με εκτίμηση 

Για το Δ.Σ. 

Ο Πρόεδρος 
Πέτρος Νταλιάρδας

Προηγουμενο αρθρο
Νέα αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στους πλημμυροπαθείς από τον Ιππικό Όμιλο Λευκάδας στις 21/09/2023
Επομενο αρθρο
Κτίριο Δημοτικού Σχολείου Νεοχωρίου : Φορέας γνώσης, εκπαίδευσης, κοινωνικοποίησης και πολιτισμού στο πέρασμα των χρόνων

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.