HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣύλλογος Βορειοηπειρωτών Λευκάδας: Ευχαριστίες για την διεξαγωγή της εθελοντικής αιμοδοσίας 

Σύλλογος Βορειοηπειρωτών Λευκάδας: Ευχαριστίες για την διεξαγωγή της εθελοντικής αιμοδοσίας 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ  

 02/10/2023 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ 

Ο Σύλλογός μας ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη , τους φίλους και γνωστούς που  είχαν την ευγενή καλοσύνη να ανταποκριθούν με προθυμία και ζήλο στην  εθελοντική αιμοδοσία, που διοργάνωσε την Κυριακή 01-10-2023 στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας. 

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως το προσωπικό της μονάδας αιμοληψίας του Γενικού  Νοσοκομείου Λευκάδας που διενήργησε την αιμοδοσία.  

Η συμμετοχή όλων και η επιθυμία να γίνετε δωρητές αίματος, απέδειξε έμπρακτα  την αγάπη σας για το συνάνθρωπο. 

Επίσης κάποιοι που προσήλθαν με προθυμία και αγάπη να προσφέρουν αίμα αλλά  δεν μπόρεσαν να αιμοδοτήσουν για διαφόρους λόγους (όπως χαμηλή πίεση,  χαμηλή αιμοσφαιρίνη κ.ά.), τους ευχαριστούμε ολόψυχα και ευχόμαστε στην  επόμενη αιμοδοσία να μπορέσουν να εκπληρώσουν το εθελοντικό τους έργο. 

Όσοι φίλοι μας δεν μπόρεσαν να προσέλθουν την ημέρα αυτή, για να δώσουν αίμα  και επιθυμούν (να δώσουν) μπορούν να απευθυνθούν στο Τμήμα Αιμοδοσίας του  Νοσοκομείου Λευκάδας , καθημερινά και να δηλώσουν ότι θέλουν να  συνεισφέρουν για την ενίσχυση της Τράπεζας αίματος του Συλλόγου  Βορειοηπειρωτών Λευκάδας. 

Από το Δ.Σ. του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών Λευκάδας 

Προηγουμενο αρθρο
Κίνηση πολιτών για μια αξιοβίωτη  Λευκάδα
Επομενο αρθρο
Ο Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας στον 2ο Τζοβάνιο Ορεινό Αγώνα της Εγκλουβής

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.