HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣύλλογος εργαζομένων Νοσοκομείου Λευκάδας: Για τις εξελίξεις στην περιοχή του Κάστρου

Σύλλογος εργαζομένων Νοσοκομείου Λευκάδας: Για τις εξελίξεις στην περιοχή του Κάστρου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
Για τις εξελίξεις στην περιοχή του Κάστρου Λευκάδας 

Αν κάτι αναδεικνύουν οι πρόσφατες νομικές ενέργειες της εταιρείας «Νotion Α.Ε.» που επιδιώκει να «επενδύσει» στην περιοχή του Κάστρου εναντίον του Δήμου Λευκάδας  αλλά και εργαζομένων που πρόταξαν το δημόσιο συμφέρον εκφράζοντας δημόσια τις  απόψεις τους, είναι τα τεράστια συμφέροντα που υπάρχουν πίσω από αυτή την  «επένδυση». Γι’ αυτό και η εταιρεία επιχειρεί να τρομοκρατήσει οποιονδήποτε μπαίνει  εμπόδιο στα επιχειρηματικά της σχέδια. 

Τέτοιου είδους πρακτικές, εκφοβισμού και τρομοκρατίας είναι γνωστές στο  εργατικό κίνημα και πατάνε πάνω στην «πλούσια» αντεργατική νομοθεσία που έχουν  ψηφίσει όλα τα κόμματα της άρχουσας τάξης ώστε να «παραμερίζονται τα εμπόδια» και  να διευκολύνονται τα επιχειρηματικά σχέδια των μεγάλων επιχειρήσεων. 

Δυστυχώς η «ελευθερία έκφρασης» των πολιτών και η «δημοκρατία» φτάνει μέχρι  το σημείο όπου δε θίγονται τα συμφέροντα αυτών που έχουν την πραγματική εξουσία  και είναι οι μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι. 

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ αμέριστα στους συναδέλφους μας εργαζομένους  που πρόταξαν την επιστήμη τους και είπαν τα «πράγματα με το όνομα τους» και  ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ τις πρακτικές τρομοκράτησης της εταιρείας «Νotion Α.Ε.»! 

Ο Λευκαδίτικος λαός μίλησε και σύσσωμα ΑΠΑΙΤΕΙ: «Να σταματήσει κάθε  προσπάθεια και μεθόδευση ιδιωτικοποίησης της περιοχής του Κάστρου»!!! Καλό θα είναι λοιπόν και το Δημοτικό συμβούλιο Λευκάδας με την πολιτική  βαρύτητα που έχουν οι αποφάσεις του, να συμπορευτεί με το λαό της Λευκάδας  καταδικάζοντας ταυτόχρονα τις εκφοβιστικές πρακτικές της εταιρείας. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ μαζί με τους μαζικούς φορείς: 

• Καμία ιδιωτικοποίηση στην περιοχή του Κάστρου. 

• Να σταματήσουν τώρα οι σχεδιασμοί εμπορευματοποίησης της περιοχής και της  παραλίας. 

• Να διεκδικηθεί από το Δήμο κρατική χρηματοδότηση για την ανάπλαση της  περιοχής του Κάστρου προς όφελος του λαού και αξιοποίηση του παλιού  οινοποιείου του ΤΑΟΛ ως πολιτιστικός χώρος αναδεικνύοντας την ιστορικότητα  του αγροτικού κινήματος και της τοπικής παραγωγικής δραστηριότητας του νησιού. 

• Ελεύθερες παραλίες για όλο το λαό και τους εργαζόμενους. 

Το Δ.Σ. 

Προηγουμενο αρθρο
Αποχαιρετισμός σε έναν εξαίρετο δάσκαλο, τον Οδυσσέα Μανωλίτση
Επομενο αρθρο
Αγωγές τρομοκράτησης (SLAPPs) στη Λευκάδα με απαίτηση 600.000 €

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.