HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣύνδεσμος Ύδρευσης Λευκάδας & Αιτ/νίας: ολοκληρώθηκε η αποκατάσταση βλάβης στην Πρέβεζα

Σύνδεσμος Ύδρευσης Λευκάδας & Αιτ/νίας: ολοκληρώθηκε η αποκατάσταση βλάβης στην Πρέβεζα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σύνδεσμος Ύδρευσης Δήμων Λευκάδας & Αιτ/νίας ολοκλήρωσε την αποκατάσταση της βλάβης που υπέστη ο βαρυτικός αγωγός Φ800 στη περιοχή Μιχαλίτσι Πρέβεζας σήμερα το πρωί στις 8.00.

Έπειτα από τεχνική δυσκολία που προέκυψε στην κεντρική βάνα, που καθυστέρησε την υδροδότηση, σας ενημερώνουμε ότι η ροή του νερού έχει ξεκινήσει προς τους νομούς Λευκάδας, Πρέβεζας και Αιτ/νίας, και αναμένετε να αποκατασταθεί εντός της ημέρας.

Παρακαλούνται οι καταναλωτές να μην κάνουν αλόγιστη χρήση του νερού σε ποτίσματα κήπων, αρδεύσεων κτημάτων, πλυσίματα αυλών κλπ και να περιοριστούν στην οικιακή αποκλειστικά χρήση του νερού για υγιεινή και πόση.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου

Γιάννης Ε. Λιβιτσάνος

Προηγουμενο αρθρο
Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. του συλλόγου εργαζομένων Nοσοκομείου Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Η χάρη της Ανατολής στη Χώρα της Λευκάδας

3 Σχόλια

  1. Δομνικη
    7 Ιουλίου 2021 at 20:32 — Απάντηση

    Αλήθεια, ποια δικαιολογία θα βρουν πάλι φέτος για τη λειψυδρία; Μήπως ότι έχει πολύ κόσμο αρχές του Ιουλίου. Πάντως πέρυσι δεν υπήρχε νερό τον Ιούλιο σε αντίθεση με τον Αύγουστο που δεν είχαμε κανένα πρόβλημα στα χωριά κοντά στην πόλη. Και αναρωτιέμαι γιατί να πληρώσω τον λογαριασμό του νερού όταν φέρνουμε υδροφορες, για να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα, ενώ ταυτόχρονα γίνεται ανεξέλεγκτη σπατάλη για ποτίσματα γκαζόν και κήπων και παράνομες ενέργειες κλοπής του νερού.

  2. Bill
    7 Ιουλίου 2021 at 20:17 — Απάντηση

    Μας δουλευετε κανονικα και καλα μας κανετε..Τα φεστιβαλ και οι διαφημισεις για τουρισμο καλα κρατουν. Δεν μας ειπαν ομως οι επι 40 χρονια Δημαρχοι το ποτε θα εχουμε νερο κανονικα στα σπιτια μας 365 ημερες το χρονο και καθε χρονο !! Σαν δεν ντρεπεστε λεω εγω !! Ειναι 8 η ωρα το βραδυ και δεν τρεχει σταγονα στη βρυση. Εαν ειχε πιασει φωτια η πολη ή ενα χωριο δεν θα ειχαμε νερο να την σβησουμε .

  3. Διονύσης
    7 Ιουλίου 2021 at 18:40 — Απάντηση

    Ποια αποκατάσταση,η ώρα είναι σχεδόν 19:00 μμ και δεν υπάρχει ακόμα νερό. Μένω κοντά στη χώρα της Λευκάδας,στους Καριωτες και είμαστε χωρίς νερό από τις 08:00 το πρωί. Μην βιάζεστε να βγάλετε ανακοινώσεις.

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.