HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΤέλος στην καθημερινή ενημέρωση Τσιόδρα-Χαρδαλιά

Τέλος στην καθημερινή ενημέρωση Τσιόδρα-Χαρδαλιά

Καθώς η πανδημία βρίσκεται σε ύφεση στη χώρα μας, από το Μέγαρο Μαξίμου αποφασίστηκε η τηλεοπτική παρουσία του διδύμου Τσιόδρα-Χαρδαλιά να μην γίνεται καθημερινά, αλλά μόνο τρεις φορές την εβδομάδα και τις υπόλοιπες ημέρες να αποστέλλεται γραπτή ανακοίνωση

Σταματά η καθημερινή ενημέρωση των 6 μ.μ. από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά και τον υπεύθυνο του υπουργείου Υγείας για τον νέο κορονοϊό Σωτήρη Τσιόδρα, καθώς κρίθηκε από το Μέγαρο Μαξίμου ότι την υποχώρηση του κύματος της πανδημίας, θα πρέπει να ακολουθήσουν και αλλαγές στην ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας.

Η απόφαση είναι η ενημέρωση να γίνεται πλέον τρεις φορές την εβδομάδα, Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή.

Πάντως, αν κριθεί απαραίτητο, θα πραγματοποιείται και εκτάκτως ενημέρωση οποιαδήποτε άλλη μέρα μέσα στην εβδομάδα. Οι αλλαγές θα τεθούν σε ισχύ από τη Δευτέρα, καθώς θα έχει περάσει ήδη μια εβδομάδα από την άρση των πρώτων περιοριστικών μέτρων και ανοίγουν σχολεία και κάποια καταστήματα.

Για τις υπόλοιπες ημέρες θα υπάρχει γραπτή ενημέρωση για τον αριθμό των νέων περιστατικών, των νοσηλευομένων σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας και τον αριθμό των συνανθρώπων μας που έχουν χάσει τη ζωή τους από Covid-19.

Προηγουμενο αρθρο
94 αρνητικά δείγματα σε Ήπειρο, Κέρκυρα, Λευκάδα
Επομενο αρθρο
Διονύσης Κοκόλης: Οι πρώτες μου μουσικές αναμνήσεις είναι από την Φιλαρμονική Λευκάδος σε ηλικία μόλις εννέα ετών

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.