HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΤακτική εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση μελών του συλλόγου Τριτέκνων Λευκάδας

Τακτική εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση μελών του συλλόγου Τριτέκνων Λευκάδας

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Τριτέκνων Νομού Λευκάδας καλεί τα μέλητου, σύμφωνα με το καταστατικό, σε Τακτική Γενική Συνέλευση την Κυριακή11Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 12.00 με 14.00 στην αίθουσα του κτηρίου της Καταφυγής (οδός : Μεγανησίου 5 – πλησίον κεντρικής πλατείας ) με θέματα: 

1. Απολογισμός δράσης & οικονομικός απολογισμός 2. Ενημέρωση μελών για δικαιώματα τρίτεκνων οικογενειών 3. Θεώρηση καρτών και έκδοση νέων στα καινούργια μέλη 4. Διεξαγωγή Εκλογών για ανάδειξη νέου Δ.Σ. 

Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί η προβλεπόμενη απαρτία, η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή-18 Δεκεμβρίου 2022 – και ώρα 15.00 με 18.00 στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Λευκάδας 

Σημείωση : 

1. Η εγγραφή νέων μελών μπορεί να γίνει επιτόπου με την προσκόμισηπιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης και μιας φωτογραφίας (τύπουταυτότητας) για κάθε μέλος. 

2. Η εκδήλωση ενδιαφέροντος για υποψηφιότητα θα υποβάλεται στην Γενική Συνέλευση. 

Για το Δ.Σ. 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Σπ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΑΖΑΡΗΣ

Προηγουμενο αρθρο
Δύναμη ζωής
Επομενο αρθρο
ΚΚΕ: Ερώτηση προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών για τη διακοπή της κυκλοφορίας στο δρόμο Αγ. Νικόλαος- Λευκάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.