HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤηλυκράτης: Ζευγάρωσαν τις νίκες οι «κυανέρυθροι», 1-0 τον Διαγόρα Ρόδου

Τηλυκράτης: Ζευγάρωσαν τις νίκες οι «κυανέρυθροι», 1-0 τον Διαγόρα Ρόδου

Πανονικος Κατωποδης

Διπλασίασε τις νίκες του ο Τηλυκράτης, καθώς επικράτησε στο “Πλάτωνας Γληγόρης” με 1-0 του Διαγόρα Ρόδου, με ένα γκολ του Μπελεβώνη λίγο πριν το ημίχρονο και παρότι πιέστηκαν στην επανάληψη, με τους Ροδίτες να έχουν και δύο δοκάρια, κατάφεραν και πήραν την νίκη και τους τρεις βαθμούς που τόσο είχαν ανάγκη για τη συνέχεια στη Super league 2.

Το παιχνίδι που έγινε πιο νωρίς από την συνηθισμένη ώρα, ήταν στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με τους φιλοξενούμενους να έχουν τρεις νίκες μέχρι τώρα, ενώ οι γηπεδούχοι έρχονταν από σερί αρνητικά αποτελέσματα.

Ορεξάτοι ξεκίνησαν το παιχνίδι οι γηπεδούχοι, με τους παίχτες του Ανδρέα Παντζιαρά να θέλουν να ελέγξουν τον ρυθμό του παιχνιδιού και να τα καταφέρουν, χωρίς ωστόσο να έχει κάποιες φάσεις το παιχνίδι, με το παιχνίδι να παίζεται στο χώρο του κέντρου. Λίγο πριν το ημίχρονο ο Κόκκορης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση για γκολ, ο Σηφάκης απέκρουσε, αλλά ο Μπελεβώνης ήρθε από πίσω, πήρε το ριμπάουντ και σκόραρε για τον Τηλυκράτη και προτού οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια, ο Τσελέπης, είπε “όχι” στο Μανιά.

Στην επανάληψη οι παίχτες του Θωμά Γράφα, βγήκαν με σκοπό να πιέσουν και να φτάσουν στην ισοφάριση, με τους “κυανέρυθρους” να προτιμούν το παιχνίδι των αντεπιθέσεων. Οι ροδίτες ανέκτησαν γρήγορα την πρωτοβουλία των κινήσεων στο γήπεδο, πίεσαν, είχαν δοκάρι στο 54΄ σε κεφαλιά του Μασούρα, με τον Ντοναλντόνι να απομακρύνει και στη συνέχει ο παίχτης του Τηλυκράτη, δεν υπολόγισε σωστά την πάσα προς το Κοκκόρη και έτσι χάθηκε μια καλή στιγμή για τον Τηλυκράτη. Ενώ, στη συνέχεια της φάσης, στο 56΄ ο Μανιάς εξαπέλυσε σουτ με τη μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 64΄ σε μια από τις αντεπιθέσεις τον γηπεδούχων, ο Ντοναλντόνι, βρήκε μόνο του στη μεγάλη περιοχή, τον Σπανουδάκη, αλλά δεν κάνει καλό κοντρόλ και χάνεται και άλλη μια στιγμή που θα μπορούσε να είχε κερδίσει κάτι ο Τηλυκράτης. Οι τελευταίες δυο καλές στιγμές τις είχαν οι φιλοξενούμενοι, αρχικά στο 81΄ όταν έγινε παράλληλη χωρίς να μεσολαβήσει κανένας έφυγε η μπάλα άουτ και στις καθυστερήσεις, ο Ανδρέου σταμάτησε τις όποιες ελπίδες είχε ο Διαγόρας για θετικό αποτέλεσμα. Οι φιλοξενούμενοι, έπαιξαν με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Πάρντο στο 85΄.

Με αυτό το αποτέλεσμα, ο Τηλυκράτης φτάνει στους 6 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική πάει στη Καλαμάτα

Διαιτητής: Φωκάς (Αχαΐας)

Βοηθοί: Ισακωβίδης (Λακωνίας), Κακαφώνης (Αχαΐας)

Τηλυκράτης Λευκάδας (Ανδρέας Παντζιαράς): Τσελέπης,  Κωστόπουλος, Ζδράβος,  Τακίδης,  Ανδρέου,  Σπανουδάκης (65΄ Νιφορόπουλος), Μπούμπας (60΄ Τόσκα),  Τεγούσης, Μπελεβώνης (80΄ Σκιαδάς), Ντοναλτόνι (80΄ Γκουντρουμπής), Κόκκορης (80΄ Γιαννιώτης).

Διαγόρας Ρόδου (Θωμάς Γράφας): Σηφάκης, Αρίας (86′ Φαλαταχ), Μανωλάκης, Δημητρίου, Σταματούλλας,  Μασούρας , Τσιαντούλας, Λούκιτς (75΄ Φέκκας), Αντεσίνα (65΄ Πάρντο), Λεσάι, Μανιάς.

Πηγή: https://lefkadasportnews.gr/

Προηγουμενο αρθρο
Η αγροτοδιατροφική κληρονομία της Λευκάδας (φωτό & βίντεο)
Επομενο αρθρο
Στη μνήμη του αγαπημένου συναδέλφου και φίλου Οδυσσέα Μανωλίτση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.