HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΤο γλέντι του Ορφέα στου «Πουλιού»

Το γλέντι του Ορφέα στου «Πουλιού»

Έντονες συζητήσεις προκάλεσε η πρόσκληση του Ορφέα για γλέντι το Σάββατο το βράδυ στις 9:00 στην πλατεία του Πουλιού. Το πρόγραμμα θα περιλάμβανε παράσταση Καραγκιόζη για τους μικρούς και γλέντι και χορούς για τους μεγάλους με ζωντανή μουσική. Θεωρήθηκε σαν «αντίπραξη» στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ και μάλιστα την μέρα που θα εμφανίζονταν δυο Λευκαδίτικα σωματεία, οι Τσουκαλάδες και οι Σκάροι.

Τελικά, ίσως και λόγω των αντιδράσεων, το πρόγραμμα ξεκίνησε μετά το πέρας των εκδηλώσεων στο Ανοιχτό Θέατρο και πέρασαν όλοι καλά. Παραμένουν όμως γραμμένες οι εκφράσεις που ανταλλάχτηκαν στην εύλογη κριτική που ασκήθηκε: «πρόσεχε όμως γιατί τα βάζεις με τον Ορφέα» οι οποίες, αν δεν είναι ατυχείς, είναι ενδεικτικές αμετροέπειας.

Η εκδήλωση αποδείχτηκε πολύ πετυχημένη παρότι η παράσταση Καραγκιόζη δεν μπόρεσε λόγω του αέρα να πραγματοποιηθεί. Προσφέρθηκαν σουβλάκια και μπύρες. Η συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία και το κέφι υπήρξε αμείωτο. Χόρεψαν όλοι και ξεφάντωσαν συνοδεία ζωντανής μουσικής. Στην εκδήλωση συμμετείχαν επίσης χορευτές από το συγκρότημα της Βουλγαρίας και της Κατερίνης.

Οι φωτογραφίες είναι της Ελεάννας Ματαράγκα

Προηγουμενο αρθρο
Η νύφη, φρεγάδα στολισμένη! Ο γαμπρός;
Επομενο αρθρο
Φωτορεπορτάζ από την εμφάνιση του χορευτικού των Τσουκαλάδων στο Φεστιβάλ Φολκλόρ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.